2777
2789
عنوان

مسافرت 🚣

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 38 پست
عزیزم پیشی من نمیمونه تنها اگه بمونه جیغ میکشه چند باری تنها گزاشتمش انقد اذیت شد ک نگو  بچه ه ...

نژادشون دی اچ اس هست.

از همین گربه های زیبای خیابون.

خب پس بزارید پانسیون که تنها نباشه. هرچند خودم با‌پانسیون موافق نیستم.یا کسی که مسئولیت پذیره چند روز بیاد پیشش بمونه.

یا اگر با ماشین میرید با دامپزشکش صحبت کنید فکر کنم چیزی مثل آرامبخش بهش میزنند که توی ماشین اذیت نشه و با خودتون توی باکس ببریدش. 

ولی در کل فکر کنم یه همدم در آینده براش بیارید که از تنهایی در بیاد و جیغ نزنه. ولی تو رو خدا نخرید به سرپرستی بگیرید با خریدن نمی دونید چه ظلمی می کنیدبه حیوانات. کلی گربه هست که برای سرپرستی آگهی میشه.

نژادشون دی اچ اس هست. از همین گربه های زیبای خیابون. خب پس بزارید پانسیون که تنها نباشه. هرچند خود ...

سلام عزیزم نژاد پسر منم دی اچ اس هست من نخریدم وقتی کوچولو بود مامانش رهاش کرده خودم بزرگش کردم 

اره دلم نیست پانسیون بزارم 

دکتر گفت عقیم کنم بنظرت عقیم کردن بهتره یا جفت بیارم؟ 

راستی شما بهشون غذا چی میدی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حتما  عقیم کن. اونی هم که میاری هقیم کن. 

جفت بیاری که چندتا بچه بیارن که چی بشه؟

چندتا گربه ی بدبخت به جمع گربه ها اضافه بشه ؟ 

من غذا خشک میدم بهشون مارک مونلو.

کنسرو مخصوص هم براشون میخرم . یه وعده غذا خشک یه وعده کنسرو میخورن. البته همیشه ظرف غذا خشکشون پره غذاست و در دسترشون هست . 

از بچگی این مدلی عادت کردن. دیگه غذا خونگی و ... نمیخورن کلا. 

حتما حتما  عقیم کن. اونی هم که میاری هقیم کن.  جفت بیاری که چندتا بچه بیارن که چی بشه؟ چ ...

پس ببرم عقیم کنم ممنون عزیزم 

عزیزم منم برا پسرم غذا خشک میگیرم ولی متاسفانه دائم اسهال میشه 😖 مرغ بهش میسازه ک فیله مرغ زیاد دوسنداره 

راستی یه سوال دیگه گلم  احتمال اینکه گربه خونگی توکسو بگیره چقدره شما میدونی؟ خیلیا منومیترسونن از بابت گربه نگه داشتن  واقعا کلافه شدم

ببخشید من با لحن تند جواب میدم کلا عصبانی ام از بی فرهنگیه مردم و بد ذاتیشون با حیوونا 

خاهش میکنم درسته مردم بدرفتاری میکنن با این موجودات مظلوم عزیزم جواب سوالمم میدی بی زحمت

خیلی ها که شما رو می ترسونند غلط می کنند بلا نسبت شما. صد سال پیش ننه جونشون از گربه بدش میومده یه حرف بیخودی زده حالا همه اونو مثل بی سوادا تکرار می کنند.مردم ما بدذاتند. حیوون دوست ندارند.
من که ۷ ساله گربه هام رو دارن شکر خدا هیچ مسئله ای نبوده. البته باید ببری واکسن هاش رو بزنی . همه چیز رو رعایت کن سالم و سلامت میمونه برات. حیوون هم عروسک نیست که ادم امروز بیاره فردا دلش رو بزنه بندازیش دور. وقتی میاد عضوی از خانواده میشه پس همیشه باید پیشمون باشه و مواظبش باشیم.
توکسو نمی دونم چیه از دکترش بپرس ولی میگم من هیچ مشکلی نداشتم تا حالا.
در مورد اسهالش هم خب لابد غذایی که میدی براش مناسب نیست. اونم از پت شاپی که میخری بهشون بگو یه غذای دیگه بگیر. البته بهترین کار اول صحبت و مشورت با دکترشه 

خیلی ها که شما رو می ترسونند غلط می کنند بلا نسبت شما. صد سال پیش ننه جونشون از گربه بدش میومده یه ح ...

عزیزم من خودم مامانمم گربه داشتن ومشکلی پیش نیومده 

توکسو به عفونت خطرناکه که از راه های زیادی منتقل میشه 

مثل گوشت خام،  سبزی ، و ... 

گربه هم میتونه ناقل باشه  ولی فک نمیکنم گربه خونگی ناقل باشه 

ممنون عزیزم

توی گوگل سرچ کن توی منابع معتبر اطلاعات بیشتری در مورد گربه ها و نگهداریشون هست بخون حتما 

حتمن 

والا انقد میترسونن منو ک 

یه همسایه داریم هربار میاد خونمون میگه آشنام گربه داشته کور شده منم کل روانم بهم میریزه توهم بیماری میزنم

حتمن  والا انقد میترسونن منو ک  یه همسایه داریم هربار میاد خونمون میگه آشنام گربه داشته ...

خارجی ها بچه هاشون رو کنار سگ و گربه با خوشی و شادی بزرگ میکنند چیزی هم نمیشه.

این چرندیات مریضی و کوری و...  فقط ایرانی ها بلدن، هیچ جای دنیا این چرت و پرتا رو کسی بلد نیست فقط ایرانیا میدونند.

آخه همسایه ... کیه که نظر میده؟ 

لطفا دهن بین نباشید به کسی هم اجازه ندید به چیزی که بهش مربوط نیست بیاد حرف اضافه بزنه.

من اگر کسی به گربه هام بگه بالای چشمشون ابروئه ، یا محترمانه یا نامحترمانه بستگی داره کی باشه جوری میشونمش سرجاش که از دفعه ی بعد لال باشه 

خارجی ها بچه هاشون رو کنار سگ و گربه با خوشی و شادی بزرگ میکنند چیزی هم نمیشه. این چرندیات مریضی و ...

بله درسته جهان سوم کلا از حیون ها بیزارند یا لگد میزنن یا بی توجهن  

منم ناراحت میشم😪 جواب میدم 

ولی خب من وسواس دارم همش میگم نکنه منم  اینجوری شم🤭😂

خارجی ها بچه هاشون رو کنار سگ و گربه با خوشی و شادی بزرگ میکنند چیزی هم نمیشه. این چرندیات مریضی و ...

عزیزم یه سوال دیگه 

پسر من خیلی گوارشش حساسه زیاد اسهال میشه و وقتی اسهال میشه ببخشید مقعدشو میماله زمین 

موندم چیکار کنم🥴 

بعد اینکه براش ظرف دستشویی در دار خریدم میترسه ازش چیکارکنم بره داخلش