2777
2789

داشتم رو تختیو درمیاوردم بندازم تو ماشین یکی دیدم

مرده بود

من بخاطر فوبیای حشراتی که دارم دو سال پیش یادمه همزمان با سم پاشی خونه تشت تخت و کل تخت و لمسه شو تو سم کامن خیسوندم 🥴این که میکم خیسوندم یعنی دوتا کامن رو تموم کردم برای سم پاشی خونه و تخت اینا

خونه مامانم اون سال ساس زده بود منم از ترس این که با چیزی نیاورده باشیم خونه این کارو کردم هر چند خداروشمر اون سال نیومد مامانمم از من وسواسی تر بود با چند هفته از شرشون خلاص شد.

حالا نمیدونم اثر اون سم مونده یا نه چیزی که دیدم ی کنه کبوتر چندش مرده بود ازون طوسی شفاف ها 🤢که نازکه مثل برگه بدنشون خبرش توپیده بود (مرده بود) چند ماه پیش یدونه مرده پای کانال کولر دیدم طبقه بالایی عرضه نداره بالای خونه رو ی جارو بکشه بشوره پر فضله کبوتره هیچوقت طی این چند سال نشسته فک کنم از کانال کولر گاها میوفته پایین

چیکار کنم اندازه ساس موذی هستن؟کسی تجربه شو داره؟

نه عزیزم ساس بدتره منم خونه فامیلمون ساس زده

چندشم میشه خیلی

فوبیا دارم منم

چجوری خونه مامانتو ساس زده بود😑

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ساس بدتره منم خونه فامیلمون ساس زدهچندشم میشه خیلیفوبیا دارم منم چجوری خونه مامانتو ساس زده ...

مامانم به یکی تز هکسایه هامون قرآن یاد میداد اون سال . میکفت همزمان که قرآن جلومون باز بود داشت میخوند ایراداشو بکم یدونه دیدم

ما اون سالها نمیدونستیم چیه مامانم همش میکفت ی چیزی نیشمون میزنه خسته شدیم اید باورت نشه حتی رو گونه صورتشونو نیش میزد بعد دوتاشو انداخت تو ی شیشه بردش پیش سمپاش

که بدونه چیه بنده خدا بعد این که پرسون پرسون فهمیده بود چیه مثل دیوونه ها شده بود دور از جونش . ازون خانومه همسایه پرسیده بود گفته بود بله خونه ما پر هست هر کاری میکنیم نمیره 😑😑😑😑😑😑😑انگار مورچه ست که انقدر بیخیال بود زنیکه

نه عزیزم ساس بدتره منم خونه فامیلمون ساس زدهچندشم میشه خیلیفوبیا دارم منم چجوری خونه مامانتو ساس زده ...

اصلاااااا نرید خونه شون ب هیچ وجه و نزارید بیان . مامانم برای همیشه با اون خانوم قطع ارتباط کرد 😑😑

مامانم به یکی تز هکسایه هامون قرآن یاد میداد اون سال . میکفت همزمان که قرآن جلومون باز بود داشت میخو ...

وای خونه فامیل ما پر بوده

بیشعور دیده و به ما نگفته بوده

تا میخواسته خونه همه پر بشه

جدا از نیش زدن من شکل و ظاهرشونم پیشم چندشه

میبینم اصلا حالم بد میشه

الان فوبیای ساس دارم😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلاااااا نرید خونه شون ب هیچ وجه و نزارید بیان . مامانم برای همیشه با اون خانوم قطع ارتباط کرد 😑😑

عمرا اگه برم دیگه

منو مامانم هر روز خونه رو چک میکنیم خداروشکر چیزی ندیدیم

سه ماه گذشته از رفتنمون به خونشون اگه چیزی بود مشخص بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واییییی خونه ماهم امسال کنه کبوتری زد البته فقططط اتاقموناصن توحالو اتاق دیگمون نداشتیم.خیببیییییلی میترسمممم ازشون ماروعقرب داشته باشه نمیترسم فقطططط حشرات خونخوار.همینکه من میرم تواون اتاقه بخوابم یهونمایان میشن😭اولاش سم پودری سایپرمترین کلللل چارچوب اتاقوپاشیدم دیدم نیس دوهفته بعد رو دیوار دیدم

..

عزیزم حشره کبوتر رو میگم 😵💫😵💫😵💫نه خود کبوتر

بچه بودم فامیل بابام کبوتر داشت

اومد خونمون

بعد که رفت دیدم کنه کبوتر تو خونمون هست

دوتا بودن

ولی دیگه ندیدیم مثل ساس نیست بره تو در و دیوار تخم بزاره نترس

جدا از کنه شپشک هم دارن کبوترا😖

1
5
10