سلام خانما ی ۸ سالی هست ک تو زندگی شوهرمم تا الان هیچ حرفی از نامزدش ن پرسیدم ن اون گفته بود تا چن شب پیش ک کامپوتر شوهرم خراب بود درستش کرد خاستیم عکساشو ببینیم کلا عکسایه قدیمی بود اولش گف ک برا زمان مجردی قدیمیمه ناراحت نشو بعد گف میخای عکس نامزد قبلمو ببینی گفتم اره زد ی عکس تکی ک تو ی جا انداخته بود با شال من گفتم پاک کن بعدش دیگ بروز ندادم ناراحت شدم بعدش فردا گفتم عکسش تو کامپیوترت بود معلومه ک باهم خوب بودین بجون دخترم قسم خورد ک ازش چندشم میشد ۲۵ روز فقط نامزد موندن شوهرمم درخواست طلاق کرده بود حالا خیلی خیلی ببخشین معذرت میخام ک اینو میگم دیشب ک رابطه داشتیم ازم تعریف میکرد یچیزی گف گفتم یجوری میگی انگار تا حالا چن تا دختر دیدی گف همون نامزد قبلیمو تو گفتم مگ با اوم رابطه داشتی گف فقط ی شب باهاش خابیدم تو همون ی شب دختره بکارتشو از دست داده گف واس همون مهریه رو سنگین گرفتن دیگ بازم چیزی بروز ندادم ک ناراحت شدم فقط از دیشب تا حالا فکرم خیلی بهم ریخته ک این ک دوسش نداشت چرا باهاش رابطه داشته نمیدونم از سادگی شوهرم چی بگم ک میاد بمن اینارو میگ ترسیدم ناراحت شم باهاش دعوا کنم دیگ بترسه بهم چیزی بگه ببخشید اگ طولانی شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و اینکه با نامزد قبلی اش رابطه داشتن یه چیز طبیعی ای هستش به نظرم و به نظرم بگذر
مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!
اسی مشکل سادگی شوهرت نیست بی عقلیشه که میگه حساس میشی همش فکر و ذهنت درگیر میشه شوهر منم اوایل میچرخید میگفت رفتم خواستگاری فلانی اینجوری اونجوری یعنی فقط خواستگاری خر همسایه نرفته بوده الان از دخترای فامیل که رفته خواستگاریشون بدم میاد
میگی واسه۸سال پیشه بیخیال ولش کن... منم شوهرم قبل من زن داشته یکماه بعد از عذوسی درخواست طلاق میده ولی چندسال طول میکشه تا جدا بشن... چون روحیه ام حساسه تا الان نه ازش پرسیدم نه اون بهم چیزی گفته.
فقط یبار اول نامزدیمون عکسش رو پروفایلش بود نشونم داد حالم خیلی خراب شد.
بعدش شمارش رو حذف کرد
خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍