2777
2789
عنوان

صب اول صب کتک خوردم بخاطر اینکه پریودم حالم سگه شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 78 پست

شوهرم چندروز پیش جلو چشم دختر بزرگم تف کرد تو صورتم سر یه چیز الکی منم تا سه چهار روز باهاش یه کلمه حرف نزدم محلش نمیدادم انگار وجود نداشت تو خونه ب زور اومد آشتی گفتم باید پیش دخترم ازم معذرت خواهی کنی و بگی اشتباه کردی گفتم فردا پس فردا هم بچه یاد میگیره بهم بی احترامی کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
بدم میاد ازش پیش بچه هام منو زد 

خدا ازین کارش نمیگذره 

زمین‌گرده و و بهش پس میده 

ولی یک نگاه هم به خودت بنداز ببین چی شد که به اینجا رسید . طی سالها. بازم‌میگم برنامه و روالت رو عوض کن .

هر طور ک فکر میکنی روحیه ت رو ببر بالا . شاداب باش ک اول از همه واسه خودت خوبه بعد برای فرشته های(بچه هات) خونه ت . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک صریحا و سریع پیشنهاد طلاق رو درین شرایط روحی به ایشون میدی مسئولیت سه فرزند رو داری؟  آر ...

اولا تا حالا دور از جون با سیم کتک خوردی؟اونم تو پریودی؟میگه زیاد کتک میزنه منو

خودشو بکشه ک بچش زیر دست این پدر باشه.بلاه طلاق خوبم هست حضانت بچه هاشو بگیره زیر دست این حیوون بزرگ نشن.دوما من دوراهکار دادم

اولی بره پزشکی قانونی که از شوهرش تعهد بگیرن کتک نزنه

دومی طلاق🙂

باکی برم ؟ اصلا دل دماغ ندارم من که برم بیرون

عزیزم نمیشه اینجوری بشینی کنج خونه 

اون حق نداره بداخلاقی کنه. ولی شایدم خسته شده. من خودمم مثل شمام دقیقا ولی زوری خودمو جمع و جور میکنم که صداش درنیاد 

اولا تا حالا دور از جون با سیم کتک خوردی؟اونم تو پریودی؟میگه زیاد کتک میزنه منو خودشو بکشه ک بچش زی ...

بسته ی پیشنهادات شگفت انگیز😶

نه منم کتک نخوردم 

ولی شرایط رو اجمالی در نظر گرفتم بر طبق گفته هاشون.

فقط از نگاه استارتر نگاه نکردم چون خودشون هم‌به خیلی نکات اشاره کردند.ضمنا نه جداشدن و نه حضانت گرفتن هم‌به این راحتی نیست.  و آسیب های روحی و مسئولیت بعدش با سه فرزند .

باید مشکل رو حل کرد نه پاک . اگر تلاش کردی و نشد اونوقت پاکش کن.

اولا تا حالا دور از جون با سیم کتک خوردی؟اونم تو پریودی؟میگه زیاد کتک میزنه منو خودشو بکشه ک بچش زی ...

نمیشه عزیزم. من خودمم تو این شرایطم واقعا نمیشه با وجود بچه های کوچیک طلاق گرفت. باید خودشو جمع و جور کنه تا بچه هاش از آب و گل دربیان 

تاپیک هاتو خوندم شما هم کم مشکلات نداری یعنی خودت بیشتر مقصری تا شوهرت...بهتره رو درمان خودت کار کنی ...

از خونه ی بابام همچین بودم من؟

خوب تو زندگی این نفهم همچین شدم

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
بسته ی پیشنهادات شگفت انگیز😶 نه منم کتک نخوردم  ولی شرایط رو اجمالی در نظر گرفتم بر طبق گفته ...

اسارتر جان ک داری لایک میکنی 

پاشو یک یاعلی بگو 

ب گفته دوستان برای درمان دردهات و تسکینش اقدام کن .و بعد به خودت بیا و نذار بچه ها بزرگ‌شن بی اینکه لذتش رو برده باشی

از خونه ی بابام همچین بودم من؟ خوب تو زندگی این نفهم همچین شدم

درسته عزیزم. ولی میخوای چیکار کنی؟ همینجوری میخوای خودتو بزنی زمین و همش دعوا تو زندگیت باشه. یا میخوای زندگیت درست بشه؟ 

از خونه ی بابام همچین بودم من؟ خوب تو زندگی این نفهم همچین شدم

شما تاپیک اولت گفتی آقا هستی حالا میگیم با این کار نداریم چون اززبون شوهرت نوشتی احتمالا

گفتی حال و حوصله نداری با شوهرت دعوا میکنی با مامانت گلاویز میشی و... این یعنی شما هم کم مشکل نداری

هر کی هم بعد ازدواج مریض شد که نباید مریضیشو بزاره گردن شوهرش که... شوهرت تحقیرت کرده وقتی تو هم به شوهرت بگی من آدمت کردم و هیچی نبودی خب این یعنی مشکلتون ریشه ایه دو تا تو میگی چهار تا اون ...

خونه نود متری کم نیست افسرده نباش ، من خانواده میشناسم با سه تا بچه تا موقع ازدواج بچه هاشون تو یه خ ...

چجوری میگین افسرده نباش 

تا به حال افسردگی گرفتین؟

منو نه با سیم میزنن نه شوهر دارم 

صبح ب صبحم سر کار میرم 

ولی قرص افسردگی میخورم 

مگه درد افسردگی کشیدین 

که اینجوری میگین 

خواهرم برو دکتر اعصاب افسردگی با این چیزا حل نمیشه

چجوری میگین افسرده نباش  تا به حال افسردگی گرفتین؟ منو نه با سیم میزنن نه شوهر دارم  صب ...

رفتم میل جنسیم اومد پایین نخوردم دیگه

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺