2777
2789
عنوان

صب اول صب کتک خوردم بخاطر اینکه پریودم حالم سگه شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 78 پست
اسی تا حالا شوهرتو با مردای مردم مقایسه کددی جلوش؟ چند سالتونه هردو؟ بچه هات چند ساله ان؟

من30

شوهرم34

پسرم9

دخترم 4/5

دختر دومم 1/5

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم میل جنسیم اومد پایین نخوردم دیگه

نخور عزیزم بدنتو با قرصا نزن بهم 

خودت دست بزار رو پاهات و بلند شو 

صبح ها صبحانه درست کن براش خودتو خوشگل کن بهش محبت کن بگو ازت ممنونم واسه منو بچه اا داری کار میکنی بگو ازت بابت این سه تا بچه ممنونم 

اسی یکم سیاست داشته باش عزیزم 

پسر قشنگم خوشحالم که صحیح و سالم دنیات اوردم♥قدمت مبارکمون باشه
خوب وقتی رابطه ای نباشه که بدتر زندگیم جنگه

نه عزیز دلم  خوب میکنی رابطه مهمه به حرف بقیه گوش نده شوهرته به هر حال کار بدشو فقط نبین تورو دوست داشته که گرفتتت

پسر قشنگم خوشحالم که صحیح و سالم دنیات اوردم♥قدمت مبارکمون باشه
شما تاپیک اولت گفتی آقا هستی حالا میگیم با این کار نداریم چون اززبون شوهرت نوشتی احتمالا گفتی حال و ...

اونو شوهرم نوشته نه من

نه عزیز دلم  خوب میکنی رابطه مهمه به حرف بقیه گوش نده شوهرته به هر حال کار بدشو فقط نبین تورو د ...

دویتم داشته

الان نداره

چجوری میگین افسرده نباش  تا به حال افسردگی گرفتین؟ منو نه با سیم میزنن نه شوهر دارم  صب ...

منم افسردگی دارم. یه مدت دارو خوردم بعد قطع کردم و خودم بیشتر به خودم کمک کردم. باور کن این راه بهتر از دارو خوردنه

نخور عزیزم بدنتو با قرصا نزن بهم  خودت دست بزار رو پاهات و بلند شو  صبح ها صبحانه درست ک ...

عزیزم 

من بلد نیستم 

حالشو ندارم

یاد کاراش میفتم عصبی میشم

منم افسردگی دارم. یه مدت دارو خوردم بعد قطع کردم و خودم بیشتر به خودم کمک کردم. باور کن این راه بهتر ...

جیکار؟