2777
2789
عنوان

صب اول صب کتک خوردم بخاطر اینکه پریودم حالم سگه شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 78 پست

خداهمیشه محکومه خوب اینهمه خاستگارداشتی حتما بامخالفت خانوادت اومدی اینو‌گرفتی عشق وعاشقی ودوس دختر دوس پسری حالا خداشد بده 

اگرم تو پر قو بزرگ شدی پ‌حتما خانوادت الانم میزارن بری تو پر قو وسایلت جمع کن تشریف ببر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان اول افسردگیتو درمان کن .برو باشگاه کلاسهای هنری جمع دوستان و...البته قبلش دکتر برو .همونجور ...

باکی برم ؟

اصلا دل دماغ ندارم من که برم بیرون

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

عزیزم سعی کن خودتوجمع کنی شادباشی واقعامردااززن مریض خوششون نمیادمثلامن یه سرم دردبگیره یکم ناراحت باشم شوهرم بیشترازمن ناراحت میشه که چراقیافه میگیری میگه من بیرون کلی عذاب میکشم حداقل توتوخونه بخندبزارحاله منم خوب بشه ،البته اینم که زدت اصلاکارخوبی نکرده 

خداهمیشه محکومه خوب اینهمه خاستگارداشتی حتما بامخالفت خانوادت اومدی اینو‌گرفتی عشق وعاشقی ودوس دختر ...

عزیزم اونی که میشینه میسوزه و میسازه یعنی جایی برای رفتن نداره وگرنه خودش بلد بود بره

باکی برم ؟ اصلا دل دماغ ندارم من که برم بیرون

ب خودت بیا 

ب خودت برس 

به روحیه ت برس

لازمه بری دکتر قرص بگیری واسه افسرده گیت یا ...

از خونواده ت برای نگهداری بچه ها کمک بگیر یا اگر کسی نزدیکت هست ک میتونه .

خودت رو قوی کن اونوقت تویی ک با سیم‌میفتی به جونش 

خداهمیشه محکومه خوب اینهمه خاستگارداشتی حتما بامخالفت خانوادت اومدی اینو‌گرفتی عشق وعاشقی ودوس دختر ...

من با دوست پسری اومدم؟

چرا قضاوت میکنی؟

دوست پسرم نبوده

سنتی بودیم

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
صدبار گفتم منم میرم سرکار میگه من اگر میخواستم میتونستم زنی بگیرم بره سرکار  ولی نمی‌خوام همچ ...

خونه نود متری کم نیست افسرده نباش ، من خانواده میشناسم با سه تا بچه تا موقع ازدواج بچه هاشون تو یه خونه چهل متری زندگی میکردند ، به خودت روحیه بده با بچه هات خوش بگذرون خدا بهت سه تا فرزند داده تمام سعیت رو بذار روی تربیتشون تا درست باشه بی‌خیالی طی نکن تو این مورد که پشیمون نشی .  به فکر روحیه خودت با ش 

من با دوست پسری اومدم؟ چرا قضاوت میکنی؟ دوست پسرم نبوده سنتی بودیم

توهمون تاپیکاقبلت هس بابات گف ب دردت نمیخوره ولی تو گفتی ن فقط همین 

ولی میبینم الان فقط خداس که بروبر داره نگامیکنه

عزیزم😔خدا قطعا حواسش هست ..خودش جوابش میده..وقتی درد داری یه قرص ریلایف بخور فوری قطع میشه دردت..قرص کمیابی هست.نمیدونم طرف شما گیر بیاد یانه..ما جنوبیم اینجا هست..تو یخچالم همیشه دارم. خیلی کاربردی هست.سعی کن پیداش کنی عزیزم.راحت میشی از درد

تو خانواده ماهم ننگه.بابات راضیه هرروز با سیم بزنتت ولی طلاق نگیری ینی؟

شما ک صریحا و سریع پیشنهاد طلاق رو درین شرایط روحی به ایشون میدی مسئولیت سه فرزند رو داری؟ 

آره بره دادگاه و پزشکی قانونی و دو روزه طلاق گرفت و حضانت رو گرفت و خوشبختتتت به زندگی ادامه داد.منم‌مخالف سکوتم در برابر شکنجه . ولی آیا این راه  حل جوابه!!!!!   یا چاقو به چاقو کشیدن.