2777
2789
عنوان

صب اول صب کتک خوردم بخاطر اینکه پریودم حالم سگه شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3385 بازدید | 78 پست
چجوری میگین افسرده نباش  تا به حال افسردگی گرفتین؟ منو نه با سیم میزنن نه شوهر دارم  صب ...

متراژ خونست توضیح دادم که کمم نیست ، 

چیکار کنیم بگیم افسرده باش ؟  بره قرص مصرف کنه خوب میشه ؟ قرص‌ها فقط آدم و میبرن تو خلسه فکری و ذهنی و خواب آور هستن ،شوهرش کتک میزنه این بره قرص بخوره که فکرش پرت بشه مشکلش حل میشه ؟ ناراحتیش کم میشه ؟ نه نمیشه چون مشکلش جای دیگست 

منم افسردگی دارم. یه مدت دارو خوردم بعد قطع کردم و خودم بیشتر به خودم کمک کردم. باور کن این راه بهتر ...

ممنون از نظرت منم همینو گفتم . الان تو خارج سرطان رو دارن با قدرت تمرکز ذهنی و اینا برطرف میکنند ، اونوقت یه مشکلی که اساسش فیزیک بدن و جسمی نیست رو می‌خوان به بدن دارو بدن ، تو کشورهای اروپایی مثل آلمان حتی قرص سرماخوردگی رو آزاد نمیدن ، داروهایی دارن که اساس گیاهی دارن و تو داروخانه هاشون به فروش می‌ره ومصرف میکنند اطلاعاتم هم موثقه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جیکار؟

پاشو تلقین نکن به خودت. حست واقعیه ها من درکت میکنم. ولی عزیزه دلم نباید همش به خودت بگی حال ندارم مریضم. بخدا منم مثل توام 12 ساله دارم زندگی میکنم فقط عذاب کشیدم. دوتا بچه دارم. ولی دوساله به خودم اومدم زندگیم صدبرابر قبل بهتر شده. مهم تر از همه چیز حاله خودمه که خوبه. به خودم و بچه هام میرسم به شوهرم میرسم با وجوده اینکه دلم ازش شکسته. ولی حداقل بقیه ی زندگیم خودمو بچه هام تو آرامشیم

ممنون از نظرت منم همینو گفتم . الان تو خارج سرطان رو دارن با قدرت تمرکز ذهنی و اینا برطرف میکنند ، ا ...

اره من خیلی بدون دارو راحتر و زودتر حالم خوب شد. من حتی دو قطبی شده بودم. قرص میخوردم. خودکشی میکردم. ولی الان دوساله خیلی حالم خوبه