2777
2789
عنوان

صب اول صب کتک خوردم بخاطر اینکه پریودم حالم سگه شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 78 پست
عزیزم مردا خیلیاشون بیشعورن درکی از درد پریودی ندارن براخودت ی جوشونده دم کن یا چای با عسل و دارچین ...

دوتا داشتم 

سومی ناخواسته بود

ازش متنفرم خیلی 

دوسش ندارم عین سگ پشیمونم 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بدترین اخلاق و رفتار رو تو این دوره نشون بدی یا حتی دایم، ایشون حق نداره شمارو بزنه اونم با سیم ...

فقط توقع داشت صب پاشم چایی بیارم جلوش 

خدا بحق امام رضا خودش جوابشو بده

صدبار گفتم منم میرم سرکار میگه من اگر میخواستم میتونستم زنی بگیرم بره سرکار  ولی نمی‌خوام همچ ...

خانومی من کار همسرتون رو مثل بقیه رد میکنم و اصلا قابل توجیه نیست 

ولی قبول کنیم مرد با دیدن مداوم زنی ک روحیه نداره بی انگیزه میشه . خودت رو بذار جاش

هر روز ک میاد خونه در رو باز میکنه یا ناله کنی یا غر بزنی یا بگی درد دارم... 

سه تا بچه سالم که شکرانه داره 

۹۰ متر خونه هم فضای کمی نیست حداقل تو شهرهای بزرگ. 

پس ب نظرم روال خودت رو عوض کن بانو جان.

تو نفهمی شوهرت که شکب نیست.ولی برای دردت اول شکمت رو قشنگ با روغن سیاه دونه یا قسط یا هرروغن گرمی ماساژ بده بعد کیسه آب گرم بذار و دمنوش زنجبیل نبات بخور چند بار تکرار کن خیلی  بهترمیشی.

خدا بر و بر نگات نمیکنه..این خودتی ک گذاشتی شوهرت بزنتت چرا هنوز خونه اونی؟ جمع کن برو برو پزسکی ق ...

طلاق؟

طلاق تنگه تو خانواده ما

بمیر ولی طلاق نگیر

درک ندارها نمی‌فهمن  خدا نگذره ازشون ایقدر درد دارم ایقد درد دارم که تا بالای واژنم میسوزه ...

محل سگم بهش نده 

بگو بچه هاتو نگه دار که منم برم سرکار ببینم عرضه داری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨