2777
2789
عنوان

خدایی شب زن باید در کوچه بشینه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 118 پست
دلم خنک شد با حرفات آخیشششش ولی خدایی دیگه با ماشین از رو پاشون رد نشو جالبم اینجاست که بعضیا نار ...

نه اون اویل که ماشینو هر روز میزدم حیاط مادرم اینا،میدیدن من دارم از سر کوچه میام و جلو در ما نشستن اما مثل ب.ز نگاه میکردن که من برسم پیاده بشم سلام بدم بگم میخوام برم تو حیاط بعد یه ربع تازه بلند شن...منم دیدم اینجوری نمیشه میدیدم بلند نمیشن گاز میدادم میرفتم تو حیاط 

دیگه نگاه نمیکردم بلند شدن یا نه 

دوسه بار اینجوری کردم تا ماشین منو میدیدن بلند میشدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعااگه هنسربدباشه خانوادش هم بدباشه دیگه این بده

خوب پس باید یه لطفی کنید شما هایی که راضی هستید 

تاپیک هایی بزنید با مضمون این که شوهر خوبی دارید و ..

یا یه همچنین چیزایی 

انقد دخترای مجرد این خیانت ها تاپیک هایی رو دیدن که بار منفی داره 

از ازدواج ترسیدن 

مهم تر از همه جو سایت کلا میزون نیست 

میای تو سایت می‌بینی هر کی داره از شوهرس و خونواده همسر و .. ناله می‌کنه 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
نه اون اویل که ماشینو هر روز میزدم حیاط مادرم اینا،میدیدن من دارم از سر کوچه میام و جلو در ما نشستن ...

همسایه های مادرت دیگه معرکه ان😁

نه مال ما انقدر نگاه میکنن که چطور رانندگی میکنم دیگه منم نهایت تلاش رو میکنم با یه فرمون برم پارکینگ

آخه سخته باید دنده عقب برم

تودیگه چه یزیدی هستی🤣 اونادارن به عنوان دیه زجرکشت میکنن😂

به خدا یزید اونیه که میشینه تو کوچه بعد آدم نوبرونه برای خونه خودش میخره که بخوره بعد دوساعت در میزنه که بچم دست بابات گوجه سبز دیده دلش میخواد میشه یه ذره بدی 

بعد مجبور میشی نیم کیلو گوجه سبز رو نصف کنی بدی که بچش از هوس نمیره 

خوب پس باید یه لطفی کنید شما هایی که راضی هستید  تاپیک هایی بزنید با مضمون این که شوهر خوبی ...

والااگه هم گفتیم میان میخورنمون که اره فهمیدیم شماخوشبختین اره فهمیدیم پیشونیت بلنده

بخدایه کاربری دیگه داشتم یه تاپیکی زدم به چنانی ریختن سرم که اره فهمیدیم خوشکلی نمیدونم ممنون که اومدی گفتی هوووووهزارتاحرف دیگه که دوس داشتم تعلیق بشم بعدبهشون گفتم من که یه غریبم اگه خوب بودین ایقددرموردشوهراتون نمیگفتین تاپیکوهم قفل کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

((تورو خدا در خواست ندین ))

والااگه هم گفتیم میان میخورنمون که اره فهمیدیم شماخوشبختین اره فهمیدیم پیشونیت بلنده بخدایه کاربری ...

🤣🤣🤣🤣می‌دونم اینا رو ولی شما بگو و قفل کن 🤦‍♂️🤣

یا یکم محتاط تر بنویس

اگر کاری نکنید  یکم دیگه سایت به فنا می‌ره یا این تاپیک ها و موضوعات

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
همسایه های مادرت دیگه معرکه ان😁 نه مال ما انقدر نگاه میکنن که چطور رانندگی میکنم دیگه منم نهایت تل ...

ببین فوق العاده ن 

اصلا غیر قابل تصور 

مثلا خواهرام بیان اینا دائم تو کوچه ن دیگه میبینن 

بعد فرداش به مامانم میگن واااای چه قدر دخترات و دامادات میان خونه تون 

اگر یک هفته نیان میگن قهر کردین نمیان؟؟؟

یا مثلا مهمون بیاد میپرسن کی بوده اومده خونه تون؟؟؟

کلا فضولن فضول 

بعد جالبش اینه که مثلا با مامانم قهرن چون نمیره پیششون بشینه ولی آمار مارو دقیق میگیرن و حتی از خود مامانم میپرسن 

یه جوری شدم😥 گناه دارن  حتمادلخوشی ندارن

عزیزم برن تو حیاط خودشون دلشون خوش باشه 

چرا باید بشینن دقیقا جلو در خونه ما؟؟؟؟؟

مادر منم دلخوشی نداره 

بیچاره گاهی وقتا میگه صبح تا شب یه کلمه هم حرف نمیزنم 

ولی مگه قرارع بره کوچه بشینه امار مردم رو بگیره؟؟؟؟؟؟

به خدا این کار زشته،قبیحه 

قرار نیست دلخوشی ما دیگران رو ازار بده

خب چرا نمیرن بشینن تو خونه همیشه برام سواله دقیقا چی تو کوچه هست که توی خونه نمیشه راجبش حرف زد  

امضامو بخون تجربه کارهاییه که خودم انجام ندادم و ضررش رو دیدم :««هیچ کسی دوست تو نیست جز خودت،از کسی انتظار چیزی نداشته باش تا همیشه در آرامش باشی،قهر و دعوا و بحثت با شوهرت رو پیش خانواده نبر احتراما برداشته میشه،به هیچ کسی اعتماد نکن ،با دوستت دردو دل نکن فردا میکوبه تو سرت نگو این دوست صمیمیه آی چه می‌دونم خواهریمه ،از پیشرفت ها و خوشی هات به کسی نگو  حتی رفیقت چون باعث حسادت میشه  ،ریز به ریز زندگیت رو به کسی نگو فردا روزی برای خودت دردسر میشه به قول قدیمی‌ها یک دونه وقتی سبز میشه که زیر خاک پنهان بمونه🙂 

کاملاباهات موافقم اصلا زشته برازن توکوچه بشینه چه معنی داره 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

کاش فقط زنا مینشستن تو کوچه...کاش فقط مشکل این بود...امان از دست پسراشون...در و دیوار رو به توپ می‌بندن...حتی ساعت ۳ بعد از ظهر...خدا شاهده کلافه شدیم از دستشون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
ببین فوق العاده ن  اصلا غیر قابل تصور  مثلا خواهرام بیان اینا دائم تو کوچه ن دیگه میبینن ...

خدا خیرت بده خیلی بامزه تعریف کردی 

چقدر خندیدم🤭😂

خنده دار بود ولی واقعیتش تلخ