2777
2789
عنوان

خدایی شب زن باید در کوچه بشینه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 118 پست
میدونم درکل گفتم اول باربودهمچین چیزی دیدم اخه خانماهمیشه ازمادرشوهروخواهرشوهرمینالن دوس داشتم یکی ه ...

نه خداروشکر مادرخانومم فوق العاده اس 🤣

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
الان نمیدونم چرا اومدی در مورد اون خانوم تاپیک زدی  مگه تو کوچه شما بوده؟  اینجوری داری ...

آره خوب داغ دل من دیگه

مشکل ما با همسایمون همینه دیگه 

ومتاسفانه چون میدونیم با تذکر ناراحت میشن چیزی نمیگیم

(درباره اون خانم دیگه چیزی نگفتیم گفتم همچین تاپیکی زده شده)من حتی اسم کاربریم نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی جلودرخوبه بشینی بگی وبخندی نه اینکه بشینی سرک توزندگی دیگران بکشی بعضیاهم پارکی چیزی نزدیکشون ...

محله ما دو تا فضای سبز نزدیک هست

محیط طوری هست که همه میرن پیاده روی

ولی متاسفانه همسایه ما میشین سبزی پاک میکنن و کارهاشون در کوچه انجام میدن

تازه دوست دارن ما هم بشینیم

از نظر من اونایی که تو کوچه میشینن حق الناس به گردنشونه

چون دارن همسایه شون رو اذیت میکنن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
آره خوب داغ دل من دیگه مشکل ما با همسایمون همینه دیگه  ومتاسفانه چون میدونیم با تذکر ناراحت م ...

خب گفتی اون اینو گفته 

هرکی ی سرگرمی داره دیگه عزیزم 

دلخوشی بعضیام همینه خیلیا رعایت نمیکنن 

ولی خب میشه چیکار کرد ؟

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
خیلی کار زشتیه  من متنفرم از این کار  همسایه های مادرمم میشینن  یه نفر میاد خونه آ ...

دلم خنک شد با حرفات

آخیشششش

ولی خدایی دیگه با ماشین از رو پاشون رد نشو

جالبم اینجاست که بعضیا ناراحت میشن میگن مگه جای شما رو تنگ کرده

به قول شما برن تو حیاط خونشون بشینن

خوب جا تنگ کردن چطوریه

خدایی میبینی مادرخانماهمیشه برادامادخوبن ولی مادرشوهراپدرادمودرمیارن🤣🤣🤣🤣

با نهایت ادب و احترام نمی‌پذیریم 🤣

خانومم عروس آخریه 

تو یه ساختمون زندگی میکنیم 

دو تا عروس یه ساختمون با مادر شوهر 

دو ماه اول نرمال نبودن 

ولی خانومم جوری رفتار کرد چیزی میشد بهم میگفت کمک میکردم و..

که الان رابطه خیلی خوبی با هم دارن 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
با نهایت ادب و احترام نمی‌پذیریم 🤣 خانومم عروس آخریه  تو یه ساختمون زندگی میکنیم  دو ت ...

خانمابیشتروقت حرفاشونونمیزنن توکجانیدونی خانمت الان جزهمین کاربرانیست اومده باشه درموردمادرشوهربدبگه🤣🤣🤣

((تورو خدا در خواست ندین ))

خب گفتی اون اینو گفته  هرکی ی سرگرمی داره دیگه عزیزم  دلخوشی بعضیام همینه خیلیا رعایت نم ...

من اصلا ذره ای قصد توهین نداشتم با اون کاربر

ولی ای کاش متوجه بشه چقدر نشستن جلو درخونه اذیت کننده ست

من وقتی مجرد بودم پایین شهر بودیم این مشکل رو داشتیم 

الانم که تقریبا بالاشهر بازم همین مشکل رو داریم

درک میکنم بعضی‌ها دلخوشیشون همینه

ولی میتونن برنامه بریزن همسایه هایی که دم در میشینن هر روز تو حیاط یکی بشینن

باور کن آدم خیلی معذب میشه تو رفت وآمد و....

خانمابیشتروقت حرفاشونونمیزنن توکجانیدونی خانمت الان جزهمین کاربرانیست اومده باشه درموردمادرشوهربدبگه ...

از اونجایی که رفاقتی با هم رفتار میکنیم 

روزایی بود که مشکلاتش رو با مادرم رو در میون می‌ذاشت

بی طرف نظرم رو میدادم 

البته نا گفته نمونه 🤣مهم ترین بخش بی طرف بودن اینه که بگی :خانومم حق با توئه 

بعد یکم حرف بزنی 

حالا بی طرف نظر بدی 

و راهنمایی درست رو انجام بدی! 

چون با هام کلا راحته همه چی رو میگه و ..

مطمئنم مشکلی نداره دیگه 

البته اینم بگم  الان جوری شده مامانم هر چی میشه زنگ میزنه بهش میگه بیا پایین فلان چیز خریدم ببر و... 

از اونجایی که رفاقتی با هم رفتار میکنیم  روزایی بود که مشکلاتش رو با مادرم رو در میون می‌ذاشت ...

اگه اینجوریه که خوبه خداراشکرمن کسی واسم مهم نیست حالاطرف خوب باشه یابدشوهرم که خوبه ازهمه برام مهمتره شوهرم جای همه روبرام پرمیکنه

همینکه ادم شوهرش خوب باشه دیگه کاری بابقیه نداره

((تورو خدا در خواست ندین ))

اگه اینجوریه که خوبه خداراشکرمن کسی واسم مهم نیست حالاطرف خوب باشه یابدشوهرم که خوبه ازهمه برام مهمت ...

اره درسته ولی بستگی به شخصیت هم داره 

در کل همسر خوب نعمته بله 

که باید مراقبش بود 😊