2777
2789
عنوان

خدایی شب زن باید در کوچه بشینه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 118 پست
اولین باره میبینم تواین سایت ازمادرزن میگن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 چیزی نگفتم که 🤦‍♂️🤣

حرف از جلو در بود که یادش افتادم 

آخه همیشه ام بابت این موضوع سر به سرش میذارم 🤣🤦‍♂️

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
من تا حالا ندیده بودم تو کوچه نشستن، چند سال پیش اجباری یه جایی خونه گرفتم که خیلی سنتی بود محله اش، ...

بدبختی ما اینه محله ای میشینیم تقریبا بالا شهر محسوب میشه 

تو کل اون منطقه این همسایه های ما اینجورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه اون ادمای احمق که فرق داره وگرنه من یادمه بچه بودم خانمای کوچمون دور هم جمع میشدن چای میخوردن خ ...

ولی باور کن یه مهمون میخواد بیاد خونم من به خدا میرسم از خجالت

یه بار همکارها و مدیر مدرسه ام رو دعوت کرده بودم خونمون اونقدر همسایه ها نگاشون کرده بودن که دیگه خونم نیومدن😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ای گفتی بخدا خیلی بد من داداشم وبابام انقدر سختشونه وقتی میخوان از بین این همه زن رد بشن بیان خونه ...

حالا که شما فقط شب میشینن

من از صبح میشینن تا ۱۲شب🤕

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
🤣🤣🤣 چیزی نگفتم که 🤦‍♂️🤣 حرف از جلو در بود که یادش افتادم  آخه همیشه ام بابت این موضوع سر ...

میدونم درکل گفتم اول باربودهمچین چیزی دیدم اخه خانماهمیشه ازمادرشوهروخواهرشوهرمینالن دوس داشتم یکی هم بیادیه کلمه حالاچه خوب یابدازمادرخانمش بگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

((تورو خدا در خواست ندین ))

اتفاقا یه مدتی نزدیک خونه مون مردا میشستن نصفه شب حرف میزدن. منم تذکر دادم که سکوت کنن و حل شد

همون دیگه باز مردها خوبن

زن ها کنجکاوتر و حرف درمیارن

تو شهر ما ک نیستن ولی بنظرم هیچ اشکالی نداره بالاخره خانوم های خانه دارن سرگرمی ای ندارن  شای ...

براتون پیش نیومده

واقعا سخته، سر از کارت درمیارن

هرچیزی بخری میفهمن

مشکلی داشته باشی می‌فهمن

.....

خیلی کار زشتیه 

من متنفرم از این کار 

همسایه های مادرمم میشینن 

یه نفر میاد خونه آدم،آدم از خجالت میمیره 

آمار همه چیزو همه کس رو درمیارن 

کی چی خرید کی کجا رفت 

برید بشییند تو حیاط خودتون،اونجا هوا نیست؟؟؟؟برید پارک برید یه قبرستون دیگه 

باید بشینید جلو در مردم؟؟؟؟؟

همسایه های مادرم میشینن دقیقا جلو در مادرم اینا 

ماشین میخوایم ببریم تو حیاط باید سه ساعت مناظر بشیم باسن مبارک رو از زمین بردارن 

من که دو سه بار با لاستیک از رو پاهاشون رد شدم 

بکه خجالت بکشن،انگاااار نه انگاررررر

والا بلا من نه مذهبی ام نه طرفدارکسی من میگم اون شخص به عنوان یه انسان حق قانونیش بوده اعتراض کرده و ...

لحن و بیان اون اقا بدبوده فرق بتمرگ و بشین و بفرما یکیه؟حالا اگه نمیخواین قبول کنید به خودتون ربط داره اما من نمیدونم شما و استارتر چه اصراری دردفاع ازاون اقا دارید.

الهی همان که میدانی🌱✨

الان نمیدونم چرا اومدی در مورد اون خانوم تاپیک زدی 

مگه تو کوچه شما بوده؟ 

اینجوری داری ب اون خانوم توهین میکنی 

باعث میشی دیگرانم توهین کنن بهش 

عجب ادمایی پیدا میشن 

مگه اصلا تاپیک در مورد کاربرا ممنوع نیس؟

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
حالا که شما فقط شب میشینن من از صبح میشینن تا ۱۲شب🤕

نه فقط شب نمیشینن کلا میشینن

مثلا من هر وقت برم بیرون باید موقع برگشت حواسم باشه ماشینو بایه فرمون ببرم پارکینگ اونم دنده عقب

چون بیشتر بشه می‌خندن

مسخره نیست

باید جا تنگ بشه؟ شما هم بشین در کوچه چقدر زیادن کوچه نشینان

سلام گلی کوچه بابام اینا خانما تا ۲و۳شب میشینن عوضش روزا خوابن حتی جوری شده دزدا شب نمیان دزدی خونه همسایشونو صبح ساعت۷و۴۵دیقه دزد زده خانما کوچشون میگفتن (شوخی)باید یه گروهمون صبحا بشینیم دم درا /کلا کوچه صمیمی دارن بستگی داره توی چه فرهنگی زنذگی کنی ما که راحتیم خودم میرم اونجا میبینمشون عشق میکنم چون شهر خودمون همیشه تنهام 

میدونی جلودرخوبه بشینی بگی وبخندی نه اینکه بشینی سرک توزندگی دیگران بکشی بعضیاهم پارکی چیزی نزدیکشون نیست یعنی چه بهترولی دیگه جوری شده بیشتریاجمع میشن میرن خونه همدیگه

((تورو خدا در خواست ندین ))