بچه ها تاپبک قبلیم بخاطر اینکه راه حل برای سقط خواستم تعطیل شد .من ۳۱سالمه دوتا پسر دارم اولی کلاس اول هست الان دومی هم سال دیگه میره پیش دبستانی .امروز موعد عادت ماهانه ام هست .چند روزه درد شدید سینه دارم تیر کشیدن و احساس کشیدگی پوست و عضلات زیرشکمم چون این علایم هر ماه قبل عادتم نداشتم مشکوک شدم یه بی بی چک زدم مثبت شد با وجود اینکه جلوگیری داشتم .من شرایط زندگیم اصلا خوب نیست دوتا بچه قبلی هم پشت سر هم و همسری که میدونم اصلا همراهم نیست .نمیدونم چکار کنم از وقتی بی بی چک مثبت شد دارم گریه میکنم نمیدونم چکار کنم 😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب برو دکتر اینجا کسی از شرایط ادم خبر نداره فقط نصیحت می کنن .من تو اوج مشکلات مالی و مستاجری باوجود دو تا بچه کوچک تو دو سال دو تا بچه باردار شدم نتونستم سقط کنم می فهممت
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
شايد قراره مامان يه دختر ناز بشي😉😍 ببين من خودم سقط رو تجربه كردم و البته با توجه به شرايطم احساس ...
ممنون عزیزم نه از نظر جسمی نه روحی و نه مالی اصلا .یاد بارداری و زایمان های قبلیم که میفتم که چطور با بی پولی و نداری گذروندم یادمه پسر اولم که خواست به دنیا بیاد هفته قبل زایمان طلاهامو فروختم که هزینه بیمارستان و مواد غذایی برا خونه و پنج ماه اجاره خونه عقب افتاده ام بدم .بعد زایمان هم که از سمت شوهرم هیچ با این شرایط
اما خودم به دلم هست که اگر باشه هم دختره چون پوستم تو همین دو هفته آخر یه جوری شده
از هرکی شنیدم سقط کرده چ از نظر روحی چ جسمی خیلی بهش ضرر رسیده
حالا جنبه ی معنوی و اخرویش بماند
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
ممنون عزیزم نه از نظر جسمی نه روحی و نه مالی اصلا .یاد بارداری و زایمان های قبلیم که میفتم که چطور ب ...
تو این زمونه واقعا سخته بچه بزرگ کردن ، اما وقتی دو تا بچه مثل دسته گل تا اینجا بزرگ شدن پس وقتی خدا این فرشته و تو وجودت قرار داده حتما روزیش و هم میده