2777
2789
عنوان

بیاید یچیزی تعریف کنم از خنده بپوکیدددد😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاشودیدی تاحالا کیبوردت ابروتو نبرده بجای اینکه بنویسه نت خرابه بنویسه ننت خرابه😐😅

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

وای برا منم اتفاق افتاده با این تفاوت ک یکی مزاحمم شده بود هی زنگ میزد با خط های مختلف بعد تو گروه گفتم یکی نوشت گوشیو ور ندار خط غریبه گفتم یعنی ج ندم؟ 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بچه ها میشه برام صلوات بفرستید مشکل بیکاری همسرم حل بشه دعوت شه برای مصاحبه منم براتون صلوات میفرستم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
ن بابا من داشتم ب اسی میگفتم ب اون بگو پیامشو ج نده اصلا با این کاری نداشتم یهو پرید بهم😐😂 اسی م ...

حلا فهمیدم چی شد تو منظورت جواب نده بوده ولی اون اشتباه برداشت کرده 😂😂😂

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
کجاشودیدی تاحالا کیبوردت ابروتو نبرده بجای اینکه بنویسه نت خرابه بنویسه ننت خرابه😐😅

این باز خوبه من تو گروه اومدم بنویسم امیر.. بعد م و ک پهلو همه نوشتم اکیر😑😃

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

ماهم یه کلمه داریم تو زبانمون ج ن د خ گفته میشه اما معنیش یعنی ( خودش ) یه خانمی بود بین نشسته بود گفت بهم گفتی ج ن ده 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

وای من یبارخاستم،پیام تسلیت به یکی بدم همه چیز قشنگ‌پیش رفت وکامل تایپ کردم آخرش این استیکرروگزاشتم(😂)بعدارسال کردم،وای بعدفهمیدم چه گندی زدم

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
این باز خوبه من تو گروه اومدم بنویسم امیر.. بعد م و ک پهلو همه نوشتم اکیر😑😃

وای نگووووو منم پیش اومده بجای فیلترگیرداره بنویسه فیلترک ..داره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
وای من یبارخاستم،پیام تسلیت به یکی بدم همه چیز قشنگ‌پیش رفت وکامل تایپ کردم آخرش این استیکرروگزاشتم( ...

😨😂عمم یه بار میخواسته بنویسه خدارحمت کنه مادرت حدس کلمه نوشته خدالعنت کنه مادرت بعداز ارسال فهمیده چیکار کرده😂😂