2777
2789

چون اول تابستون شده یه هفته ست جاریم هر روز زنگ می زنه امروز کجا می ری ؟ دخترت کجا کلاس ثبت نام کردی ؟ دید با تماس جواب سوالاشو نمی گیره امروز پاشد اومد  خونم و هی دخترمو سوال پیچ کرد نمی دونم چی کار کنم کلاس ورزش دخترم اومد مدرسه دخترم اومد مشکل اینجاست اخلاقش اونطوره که هر جا بری میاد بعد هم یه دروغ هایی به شوهر دیوانش می گه ... شوهرشم میاد با من یا شوهرم دعوا راه میندازه که چرا به دخترم اینو گفتین یا به زنم فلان بهمان گفتین 

یه مدت هم به دخترم یواشکی داروی اشتها می داد چون دختر من کمی اضافه وزن داره و جاریم متاسفانه متوجه شد من حساس م به اضافه وزن دخترم 

واااااای خدا صبر بده😐

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی گشت گشت تا ناخن کارمو پیدا کرد 

دیگه من نرفتم ناخن بکارم به خدا 

لباس یا اسباب بازی برا بچه ام می خرم میره تمام شهر رو می گرده تا ببینه از کجا خریدم گاها عین لباس بچه من برا بچه هاش می خره یا کیف و مانتو و .... 

بگو میخوام ببرمش موسسه ایکس. بعد که رفت ثبت نام کرد بگو پشیمون شدم یا دوستش فلان جا بوده منم بردمش اونجا.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دارو میداده به دخترت😳 توام هیچکار نکردی؟

چی کار می کردم ؟ من که ندیدم .... از پر خوری های عجیب دخترم فهمیدم و از دخترم پرسیدم گفت زن عمو بهم دارو داده چند بار این اتفاق افتاد ... 

چی کار می کردم ؟ من که ندیدم .... از پر خوری های عجیب دخترم فهمیدم و از دخترم پرسیدم گفت زن عمو بهم ...

عزیزم به دخترت یاد بده از دست کسی عیر پدرو مادر دارو نخوره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چی کار می کردم ؟ من که ندیدم .... از پر خوری های عجیب دخترم فهمیدم و از دخترم پرسیدم گفت زن عمو بهم ...

همینو باید بهونه میکردی قطع رابطه کنی 

دوس داری اعصابت خورد باشه ک سکوت میکنی؟ 

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم