2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوردم خوبه عوارضی نداشت ولی‌وزوز گوشم نرفته 

منم دارم وز وز.عزیزم من تجربه شخصیمو میگم.برا وز وز کلی دکتر و نوار و ام ار ای... گفتن سالمی.تو همون دوران من ریزش مو گرفتم رفتم دکتر و برا ریزش مو بهم قرص داد.قرصارو که خوردم متوجه شدم وزوز گوشمم خیلیییی کم شده.الان دوساله میخورم.چندروز نخورم باز شروع میشه .ولی وقتی میخورم اوکیه.مولتی ویتامینelman.حالا برا شمام شاید جواب داد

بعد یه سوال اگه کسی قبلا مشکل صرع داشته ولی خوب شده دیگه دارویی مصرف نمی کنه می نونه قرص رو بخوره یا ...

اون و باید از متخصص مغز و اعصاب بپرسه چون اون هایی که صرع دارن هر دارویی رو نباید بخورن 

منم دارم وز وز.عزیزم من تجربه شخصیمو میگم.برا وز وز کلی دکتر و نوار و ام ار ای... گفتن سالمی.تو همون ...

مرسی گلم نوشتم تو نوتام بگیرم چند بار شستشو رفتم اما خب هست مثل صدای دریاست عادت کردم 

یک عدد چپی 

یعنی چی همه چی یادتون میره یعنی عوارض قرص

نه من کلا مشکل دارم البته شایدم عادی باشه ها الان یه کارکتر سریال ترک یادم نمیاد اسمش چی بود شاید چون اسمش اسم مرسومی تو ایرانیا نیست اولین بار شنیدم عادی باشه 

یک عدد چپی