2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی!  البته دختر من دوسال و سه ماهشه😁

بچه از آب و گل دربیاد حداقل کاراشو بکنه یا مثلا بتونه بشقاب خودشو بزاره سینک یکم کمک دستم باشه خیلی خوبه😅البته نظر شخصی منه

بستگی به خودت داره اگه تفاوت سنیشون کم باشه اولش اذیت میشی ولی بعدا باهم بزرگ میشن و راحت میشی یا میتونی پسرتو بزرگ کنی بعدش دوباره همین کارارو از اول شرو کنی برا دومی😅

برای من اختلاف سنیشون 3 ساله و راضیم چون به اندازه کافی وقت تنها برای دخترم گذاشتم ، فاصله سنیشون هم در حدیه که همبازین با هم و آخرین چیزی هم که مهم بود برام این بود که وقتی دخترم رفت کلاس اول ، پسرم 3 سالش پر شده بود و از شیر و پوشک هم گرفته بودمش و مستقل بود دیگه ، برای همین وقت کافی برای رسیدن به درسای دخترم رو داشتم . چون خیلی سخته توی کلاس اول بخوای درگیر شیر دادن و پوشک عوض کردن و دندون درآوردن یه نوزاد هم باشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مامانم هم اینجوری فکر می‌کرد اما الان پشیمونه داداشم ۸ سال ازم کوچیک تره هیچ وقت کنار نیومدیم  ...

خب درسته عزیزم معایب ومزایای خودش رو داره امادرکل خیلی سخته

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
چرا؟ منم تصمیم دارم بچم 5 سالش که شد اقدام کنم چون خیلی سختم بود و دلم میخواد یکم ارامش کسب کنم و بچ ...

نه اینکارو نکنی چون بچه ها فاصلشون زیاد میشه باهم نمیسازن یکسر دعوا میکنن هم بازی نمیشن ،همو درک نمیکنن روانت بهم می‌ریزه ولی فاصله کم باشه باهم می‌سازن ،

اذیت نمیکنن ؟

همه بچه ها شیطنت دارن ولی هیچکدوم تنها نیستن

من خودم خیلی تنها بودم

الان کوچیکه ۸سالشه دیگه بزرگ شدن 

ولی همبازی بودن همیشه

سخت بود ولی همین دوره کرونا من غصه تنها بودن بچه هام رو نمیخوردم باهم سرگرم بودن

فاصله سنی زیاد اطرافم دیدم دیگه بچه ها به درد هم نمیخورن.

و من دلیلی که دوتا میخواستم تنها نموندن بچه هام بود

اگر دوتا بچه میخواین و میخواین بچه ها تنها نباشن باید تا جای ممکن فاصله سنی کم باشه .به نظر نباید بیشتر از سه چهار سال باشه .اگه بیشتر از ۵_۶سال باشه شما دو تا بچه دارین که هر کدوم به تنهایی دارن بزرگ میشن 

نه اینکارو نکنی چون بچه ها فاصلشون زیاد میشه باهم نمیسازن یکسر دعوا میکنن هم بازی نمیشن ،همو درک نمی ...

من فک میکردم اتفاقا راحت تر کنار بیان باهم اخه شوهرم و یه برادرش فاصله سنی شون 3 ساله فک کنم خیییییلی باهم دعوا میکردن ولی هوای همو داشتن ولی با برادر شوهر دیگم 12 سال تفاوت داره باهاش همبازی نبود دعوام نمیکردن ولی خیلی دوسش داره و هواشو داره واسه همین همچین فکری میکردم

برای من اختلاف سنیشون 3 ساله و راضیم چون به اندازه کافی وقت تنها برای دخترم گذاشتم ، فاصله سنیشون هم ...

من اولش کلا مخالف بودم واسه دومی.ولی انگار خواست خدا بود ک کسایی ک تک فرزند بودن و شکایت از تنهایی میکردن سره راهم قرار بده .بخاطر همین دوس ندارم بچم تنها باشه .منم فکر همینو کردم موقع مدرسش دومی یکم بزرگتر میشه حالیش میشه 

سلام منم پسرم ۴سالشه میخوام برای دومی اقدام کنم ولی میترسم موندم چیکار کنم 

بنظرم اینکارو بکن یا الان یا چند ساله دیگه بازم باید بیاری چون تک فرزندی اصلا خوب نیس فکرشو بکن اگه کلاس اول بشه دومی نوزاد باشه خیلی سخت میشه بیشتر خودت اذیت میشی