2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبه

البته حالا میان میریزن رو سرت براچی میخوای توی این وضعیت بچه دوم بیاری

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

من فاصله سنی بین بچه هام 8 ساله  و با تجربه به این رسیدم که فاصله سنی بین بچه ها3 سال خوبه  تا اینکه ی مشاور هم همینو گفت که3تا5سال بهترین سنه 

این کاربری دست دو نفر است
هرچه فاصله سنی کمتر باشه هم برای بچه ها بهتره هم خودتون من بچه هام ۶ سال فاصله دارن خیلی پشیمونم میگ ...

چرا؟ منم تصمیم دارم بچم 5 سالش که شد اقدام کنم چون خیلی سختم بود و دلم میخواد یکم ارامش کسب کنم و بچم مستقل شه دیگه بعد اقدام کنم

هرچی فاصله بیشترباشه بهتره بچه بزرگت مستقل بشه تاوقتی دومی اومدخودش بتونه کارهاشو انجام بده وحتی کمک حال شماهم باشه.وقتی فاصله کم باشه مادرخیلییییی اذیت میشه

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
من میخوام ۷ سال فاصله بدم نمیدونم خوبه یا بد چون سر بچه اول خیلی اذیت شدم همش گریه میکنه میگم اولی ...

۷سال تازه کلاس اولی میشه پدرت درمیاد

۵یا۶ سال خوبه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

ببین اگه بچه دوس داری و‌قراره بیاری هرچی فاصله سنی کمتر بهتر...من و داداش اولیم ۶ سال فاصله سنی داریم... هیچ کدوم هیچ وقت هم دیگه رو درک نکردیم...  روزای اولی که دنیا اومده بود سه بار اقدام به قتلش کردم خدا رو شکر‌مامانم نجاتش داد😅ولی دوتا داداش اخریام که۳ سال فاصله سنی دارن کاملا باهم دوستن... همه جا باهمن همه کاراشون‌باهمه مواظب هم دیگه ان...این تجریه من بود بازم بقیه شاید نظرات متفاوتی داشته باشن

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
هرچی فاصله بیشترباشه بهتره بچه بزرگت مستقل بشه تاوقتی دومی اومدخودش بتونه کارهاشو انجام بده وحتی کمک ...

مامانم هم اینجوری فکر می‌کرد اما الان پشیمونه داداشم ۸ سال ازم کوچیک تره هیچ وقت کنار نیومدیم 

کلا از دو دهه مختلفیم