یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته حالا میان میریزن رو سرت براچی میخوای توی این وضعیت بچه دوم بیاری
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
من میخوام ۷ سال فاصله بدم نمیدونم خوبه یا بد چون سر بچه اول خیلی اذیت شدم همش گریه میکنه میگم اولی ...
۷سال تازه کلاس اولی میشه پدرت درمیاد
۵یا۶ سال خوبه
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
ببین اگه بچه دوس داری وقراره بیاری هرچی فاصله سنی کمتر بهتر...من و داداش اولیم ۶ سال فاصله سنی داریم... هیچ کدوم هیچ وقت هم دیگه رو درک نکردیم... روزای اولی که دنیا اومده بود سه بار اقدام به قتلش کردم خدا رو شکرمامانم نجاتش داد😅ولی دوتا داداش اخریام که۳ سال فاصله سنی دارن کاملا باهم دوستن... همه جا باهمن همه کاراشونباهمه مواظب هم دیگه ان...این تجریه من بود بازم بقیه شاید نظرات متفاوتی داشته باشن