2777
2789
عنوان

قرص اشتها آور نخوریــــــــــد

158 بازدید | 4 پست

بچه ها اگه خیلی نیاز دارید و واقعا مشکل دارید حتماااا با تجویز پزشک بخورید تا مثل من نشید 

میدونید ک تو داروخونه و... خیلی از این دست قرص ها هس ک بدون نسخه میفروشند واقعا عوارضش فاجعه باره خیلیا زود و خیلیا دیر عوارضشو نشون میده اما بالاخره کار خودشو میکنه من خودم ب مدت دو ماه جینسینگ مصرف کردم (بدون نسخه) واقعا بدنم از هر نظر عالی شده بود همیشه پر انرژی، پوستم زیبا اشتهام هوشیاریم تمرکزم و... خیلی باهاش سرحال بودم  بعد دو ماه ک تموم شد الان تقریبا یکسال شده ک عوارضش خودشو نشون داده، الان دائم یبوست شدید دارم و روده هام ملتهب شدن  تازه میگفتن ب کلیه هاهم آسیب میرسونه! من خیلی الان پشیمونم ک چرا قشنگ تحقیق نکرده بودم، از من ب شما نصیحت واسه چن وقت چاق کردن و توپری اینکارو باخودتون نکنید ارزش نداره همون بهتر لاغر باشید ولی سااااالم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یروز خوردم همش خواب بودم وقتاییم ک بیدار بودم در حال خوردن چ روز بدی بود😨

در ضمن هر قرص اشتها آوری ک خواب آلودگی ایجاد کنه صد در صد فیکه، مال من اینطور نبود اصلا قشنگ برعکس ولی بازم... 😣😣