2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر قرار بود بده میداد دیگه

ان شاءالله که خدا سلامتی بده بهتون

و بچه هاتون و خوشبخت کنه و عاقبت بخیر

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ژن دوقلویی رو شما که نباید داشته باشین، زنداییت داشته از سمت مادری خودش

زن داییم و داییم دختر خاله پسر خالن

کلا هیچکدوم این ژن رو نداریم

اولین دوقلوی ماها هستن

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
زن داییم و داییم دختر خاله پسر خالن کلا هیچکدوم این ژن رو نداریم اولین دوقلوی ماها هستن

خدا حفظشون کنه عزیزم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ان شاءالله همه بچه ها و پدر مادراشون

زنده باشید و سلامت ان شاءالله 

خدا حفظشون کنه عزیزم

قربونت

خاستم بگم اگ واقعا نظرت روی پسر دکتر خوب پیدا کن با تغذیه میشه

اونا دوتا دختر داشتن ولی داییم مث همسر شما دختر دوست نبود

و پسر دوست بود پسر میخاس

یکسالو نیم زیر نظرش بودن

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
شهرتون کجاست اسم دکترم بگین لطفا

بابا شهرما کوچیکه و اگه بخواین دکتر خوب پیدا کنید خیلی بهترم هست اما خواستم بگم بهتون رژیم اصلش برمیگرده به رعایت کردن خودتون واقعا وگرنه اصولش یکیه همه جا

قربونت خاستم بگم اگ واقعا نظرت روی پسر دکتر خوب پیدا کن با تغذیه میشه اونا دوتا دختر داشتن ولی دای ...

نه عزیزم همسر من انقدر به بچه هام عشق میده

بخدا من حسودیم میشه

فقط میگه مت دوست دارم از هر دو نعمت های الهی داشته باشم

از همون اول نامزدی میگفت 

دوست دارم بچه ی اولم دختر باشه

بعد پسر باشه

میگفت از هر دوتاش باید داشته باشیم

قربونت خاستم بگم اگ واقعا نظرت روی پسر دکتر خوب پیدا کن با تغذیه میشه اونا دوتا دختر داشتن ولی دای ...

میشه بگید کدوم دکتر و کجا؟

بابا شهرما کوچیکه و اگه بخواین دکتر خوب پیدا کنید خیلی بهترم هست اما خواستم بگم بهتون رژیم اصلش برمی ...

بله حق با شماست ممنون از نظرتون

چه خوشحالم یکی ان شاءالله درست می نویسه .تدا حفظتون کنه

قربان شما زنده باشید🌺🌺❤❤

بله من رو این کلمه خیلی حساسم🙏