2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حساسم ،البته به تحصیلاتم هم مربوطه ارشد الهیاتم خودبخود حساس میشم

نه والا من تا دیپلم خوندم

۱۵ سالگی ازدواج کردم

دیپلمم و به زور گرفتم

بعد ازدواج نمیشه درس خوند سخت میشه واقعا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نه والا من تا دیپلم خوندم ۱۵ سالگی ازدواج کردم دیپلمم و به زور گرفتم بعد ازدواج نمیشه درس خوند سخ ...

میشه من ۴۰ سالگی باسه بچه ارشدمو گرفتم .کلا از یه هفته بعداز عروسی رفتم دانشگاه کاردانی خوندم ده سال بعد کارشناسی وده سال بعد ارشد .الان ۴۲ سالمه 

میشه من ۴۰ سالگی باسه بچه ارشدمو گرفتم .کلا از یه هفته بعداز عروسی رفتم دانشگاه کاردانی خوندم ده سال ...

چه عالی ان شاءالله موفقیت های بیشتری کسب کنید عزیزم😍

ولی من سختم بود واقعا 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
اها من این دوتارو قاطی کردم فرقشون چیه؟

آی یو آی فقط اسپرم تمیزشده ی مردو انتقال میدن به رحم زن. اما آی وی اف اول از زن تخمک و از مرد اسپرم میگیرن. تو آزمایشگاه تلقیح می کنن و میذارن چنتا تقسیم سلولی انجام بشه بعد انتقال میدن به رحمی که با دارو آماده شده

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
آی یو آی فقط اسپرم تمیزشده ی مردو انتقال میدن به رحم زن. اما آی وی اف اول از زن تخمک و از مرد اسپرم ...

ممنون از توضیحتون عزیزم 🙏

میشه بگید کدوم دکتر و کجا؟

حاجب بوشهر

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
ای وی اف کن که جنسیتش قطعی پسر بشه. 

یه نفر تو همین تاپیک پست گذاشته بود می گفت نمیدونم کی ۷۰ میلیون خرج کرده که پسر دار بشه آخرشم دختر شده

یه نفر تو همین تاپیک پست گذاشته بود می گفت نمیدونم کی ۷۰ میلیون خرج کرده که پسر دار بشه آخرشم دختر ش ...

خب ببین در کل  آوردن بچه ی سوم به هوای اینکه پسر بشه  ریسک داره.   اومدیمو بازم دختر شد. 

حالا ای وی اف رو بپرس از دکتری کسی.  ببین چی میگن

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!