2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 120 پست

حق با شماست. احتمالو بذارین رو دختر شدن

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
آی وی اف با آی یو آی متفاوته،،،هزینش خیلی فرق میکنه

اها من این دوتارو قاطی کردم

فرقشون چیه؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوتا دختر دارم برا سومی میخوام برم آی وی اف به رژیم اصلا اعتمادی نیس

آدم چی بگه آخه

خدا خودش باید به هم جفت جفت میداد

الان زن عموی منم دوتا پسر داره

با حسرت دختره با حسرت به دخترهای من نگاه میکنه😒

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
تهران رفته ،یه دکتر وماماهستن کارشون همین فقط بزار برات بپرسم اسمش رو

دستت درد نکنه لطف میکنید

عرض کردم توکل کن یعنی یا نتیجه دلخواه میشه یا نمیشه . در هر صورت شما باید رااضی باشی  اول   ...

نه بنده خدا شوهرم اون جوری نیست اخلاقش و میشناسم

من خودم عاشققق بچه ام

تا خدا چی میخواد

اها من این دوتارو قاطی کردم فرقشون چیه؟

ای یو آی اسپرم رو شستشو میدن وارد رحم میکنن ولی آی وی اف تخمک کشی میکنن که خیلی هم سخته بعد با اسپرم تو آزمایشگاه لقاح انجام میدن میشه جنین بعدش جنین ها رو انتقال میدن کلی هم دارو اینا داره 

منم رژیم گرفتم برا پسر اما دومی هم دختر شد ، خدا باید بخواد

خدا حفظشون کنه عزیزم

بله جاری من ۷۰میلیون برا آی وی اف تعیین جنسیت خرج کرد اما نگرفت

وای حیف اون ۷۰ میلیون

بنده خدا چقدر خورده تو ذوقش 

خدا بهشون سلامتی بده

ای یو آی اسپرم رو شستشو میدن وارد رحم میکنن ولی آی وی اف تخمک کشی میکنن که خیلی هم سخته بعد با اسپرم ...

ممنون از توضیحتون🙏

ایشالا به ما هم میده انقد دوس دارم یه دو قلوی پسر داشته باشم آخه من برادر و عمو  هم ندارم

ان شاءالله که خدا میده عزیزم