2777
2789
عنوان

اولین باره میخوام گلگی کنم از خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 47 پست
دیگه پس ب همسرت منتقل کردی کافیه دیگه ب شوهرتم چیزی نگو خودش میگه کشش نده منم یبار پدرهمسرم مهمونی ...

دقیقا ما هم همیشه در حال برطرف کردن مشکلات خانواده هستیم چون تنها کسایی هستیم که موندیم اینجا، باید به همه کمک کنیم ولی دریغ از درک

دلم برای این گرفته که فرق میزارن همیشه نه فقط اینبار، با اینکه میگه من تو روبیشتر دوست دارم و فلان

البته بگما من دیدم بعضی ها میگن این از خود ناراحت نمیشه یعنی منظور بدجنسی ندارن از نادونی اینجوری میکنند

و اینکه شما خودت همیشه خودتو دست پایین گرفتی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم های متاهل دختر پدرشون نیستند؟ شما دختر بودن رو در هایمن میبینید  خیلی خانواده ها برای دخت ...

دقیقا درسته، انگار دخترم ازدواج کنه دیگه دختر من نیست، ولی الان فهمیدم چقدر درک و شعور مادرشوهرم بالاست که حداقل برای دوتا از دختراش اینکارو کرده

دقیقا درسته، انگار دخترم ازدواج کنه دیگه دختر من نیست، ولی الان فهمیدم چقدر درک و شعور مادرشوهرم بال ...

عزیزم من احساس تو خوب میفهمم ولی باتوجه ب چیزایی ک گفتی حس کردم شمارو بزرگ  و عاقل فامیل میدونن و برای شما چیزی درنظر نگرفتن

اگه شوهرتون بهشون گفته و درمقابل باهتون صحبت کنند یا جبران کنند یعنی منظوری نداشتن

البته بگما من دیدم بعضی ها میگن این از خود ناراحت نمیشه یعنی منظور بدجنسی ندارن از نادونی اینجوری می ...

فکر میکنم همینه، خیلی احساس خودمونی دارن، شاید احساس میکنن باید جلوی اونا آبروداری کنه ولی من مهم نیستم، مقصر شوهرم میدونم که هر وقت خواستن کاری برای من بکنن نذاشت و گفت خودم براش میکنم،

عزیزم من احساس تو خوب میفهمم ولی باتوجه ب چیزایی ک گفتی حس کردم شمارو بزرگ  و عاقل فامیل میدونن ...

واقعا میدونم که منظوری نداره، حتی وقتی بهم گفت اینکارو کرده گفت اگه تو هم دلت بخواد میخرم، من همیشه میگم نه، کاش میگفتم آره ناراحت شدم برام بخر، من ۳۳ سالمه جاریم ۴۰ و دوست دختر برادرشوهرم ۳۶☺️☺️ من از همه کوچیکترم، فقط زودتر ازدواج کردم

فکر میکنم همینه، خیلی احساس خودمونی دارن، شاید احساس میکنن باید جلوی اونا آبروداری کنه ولی من مهم نی ...

اره همین اگر به خودتون باز گفتن بگو من از خود کادو ناراحت نشم به لطف خدا همه چی هس همه چی شوهرم فراهم میکنه اما بحث محبت و دوست داشتن اگه برا منم یه شاخه گل میخریدین حس میکردم اون لحظه به یاد منم بودین بحث توقع فرزند از پدرومادر 

اره همین اگر به خودتون باز گفتن بگو من از خود کادو ناراحت نشم به لطف خدا همه چی هس همه چی شوهرم فراه ...

ممنون عزیزم، حتما همین رو میگم خیلی نظرتون عالی بود، چون دارن میان اینجا، نمیدونستم چیکار کنم، ممنون یه دنیا

واقعا میدونم که منظوری نداره، حتی وقتی بهم گفت اینکارو کرده گفت اگه تو هم دلت بخواد میخرم، من همیشه ...

عزیزم نباید میگفتی نه 

میدونی اگه زیاد از خودت بزنی نمیگن زن خوب و بساز و عاقلیه میگن این ناراحت نمیشه بعد خ کم مراعات می کنند

حتی با شوهرت بیرون میری میل به هیچی هم نداشتی اگه گفت چی میخوری نگو نمیخورم

اگه خونه پدرشوهرت  رفتی نرو پایین خونه دم در بشین برو بهترین قسمت خونه بشین

اگه کار زیاد در حد خودت کمک کن

خودت ب خودت محبت نداشتی انتظار محبت ازبقیه نداشته باش عزیزم

تولد و ولنتاین و روز زن و ماه‌گرد آشنایی کم بود روز دختر خانمهای متاهلم اضافه شد...خدایا مرسی

این حرفت رو قبول دارم ولی داره میگه برای دو نفر دیگه که تازه یکیشون دوست دختر خریده پس استارتر حق داره توقع کنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

حق داری

دوست دختر پسرش واجب تر از عروسش نبود واقعا

بهش بگو که ناراحت شدی اتفاقا باید به روش بیاری از اونورم دیگه تو هیچ مناسبتی براش هدیه نخر

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
این حرفت رو قبول دارم ولی داره میگه برای دو نفر دیگه که تازه یکیشون دوست دختر خریده پس استارتر حق دا ...

عزیزم من اصلا بحثم این نیست که ایشون حق داره یا نداره...

الان چند ساله توی سایت هستم هر بار روز زن خانمها ناراحتن و با همسرشون دعواشون میشه...روز تولدشون دعواشون میشه..روز ولنتاین دعواشون میشه...منظورم این بود فقط روز دختر کم بود که اونم باعث اختلاف شد...

بعد یه کاربر دیگه منو ریپلای کرده با ادبی میگه مگه دختر بودن به هایمن داشتنه!! خب من به این چی بگم وقتی درک نداره.