2777
2789
عنوان

کیک بوکسینگ 🥋🥋

158 بازدید | 5 پست

میخوام کلاس کیک بوکسینگ ثبت نام کنم  ،کسایی که کار کردید میشه راجبش برام توضیح بدید اینکه ممکنه آیا  آسیب جدی ببینیم چه وسایلی میخواد و... 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراره بزنن چیزت از چیزت بیاد بیرون منظورم جونت از بدنت

وای یعنی انقدر خشنه؟؟

شما کار کردید؟ 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

من کار نکردم ولی رشته قشنگیه  تو فکرشم  که برم

به نظر من که خیلی رشته خوبیه ولی خب من دیگه قید اینکه ممکنه آسیب بخورم رو هم زدم