2777
2789
عنوان

شوهر پولدار کارخونه دار

741 بازدید | 27 پست

اگه شوهرتون پولدار باشه خیلی و زعفرانیه تهران بشینید 

و بچه داشته باشید 

ولی خودتون شاغل نباشید و شوهرتون فوق العاده ولخرج برای شما خرجهای سنگین کنه.و مسافرتهای انچنانی.بعد دستش رو شه که با کارگر کارخونش ۱۰ ساله دوسته.و ارتباط داره.

جدا میشید؟ هیچ حمایت مالی ام بعد جدایی نداشته باشید.

و خب شوهرتون ب دستو پاتون بیفته که غلط کردم ازون ورم بگه ده ساله دوستم با طرف کم کم باید جدا شم.دکتر روانشناس گفته.چیکار میکنید.فقط اینم در نظر بگیرید که خیلی پولداره مرده خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .

چکن دورو بریام فقیر هستن . اما خیانت کردن به همسراشون .

پولدار هم هستن بازم خیانت کردن 

پس شوهر پولدار خیانتکار بهتره  ؟یا فقیر خیانتکار ؟ 

مگر اینکه خودت خونه ماشین پول داشته باشی جدا شی تا اخر عمرت تنها زندگی کنی . چون بیماریها هم منتقل میشه برات ایدز. هپاتیت و..... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه معلومه جدا نمیشم وقتی شوهرم به من و بچه ها برسه هم از نظر مالی هم از نظر عاطفی و اینه پشیمون هم باشه دیونه ام که زندگیم خراب کنم

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

دیگه کم کم جدا میشم چه صیغه ایی هست تا اونجا که به دست و پا افتاده و گفته غلط کردم اوکی بود ولی اخرش رو قبول ندارم دیگه یا این رو دوست داره یا اون خانمه رو کم کم نداره که