2777
2789

تا دیر نشده

بگو تعلیقت کنن و فرار کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دیر نشده بگو تعلیقت کنن و فرار کن

به‌به چشمم روشن 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به‌به چشمم روشن 

😭🥲

دیدی نامردا چطوری تارو مارم کردن😆

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
😂 دقیقا

😂😂😂

😭🥲 دیدی نامردا چطوری تارو مارم کردن😆

برگشتی که ایشالا پر قدرت تر از قبل😁😍 گفتم فراموشت نمیکنم تاپیک میزنم 😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

برگشتی که ایشالا پر قدرت تر از قبل😁😍 گفتم فراموشت نمیکنم تاپیک میزنم 😂

جون

فدات❤️😍

تاپیک زدی برام؟!🥹

ندیدم که

در چه مورد پرسیدی بعضی چیزا اینجا بحثش ممنوعه😐😂😐

من دو هفته قبل ب علت گرفتگی شدید شکم ۵ صبح رفتم درمانگاه و دردش بعد رابطه شروع شد تا دو روز بعد ب حدی رسید ک نمیتونستم تکون بخورم ،سونو دادم گفتن تنبلی تخمدان داری ولی ربطی نداره ک گرفتگی داری ،گفتن این پسره حتما مریضه اومده تاپیک زده...

جون فدات❤️😍 تاپیک زدی برام؟!🥹 ندیدم که

نشی حیفی💋

بعله گفتن سیاسی...😁

من دو هفته قبل ب علت گرفتگی شدید شکم ۵ صبح رفتم درمانگاه و دردش بعد رابطه شروع شد تا دو روز بعد ب حد ...

خدا شفاشون بده 

رابطه اولت بوده؟

شاید بخاطر فشار رابطه بوده عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم