2777
2789
عنوان

داییم!!چ کاری کرد ذهنیتم خراب شد

788 بازدید | 47 پست

زن داییم مسافرت بود با بچه هاش.

منو خاله مو مامانم خونه مادر بزرگم که نزدیک خونه داییمه.پنج شنبه بود رفته بودیم سر بزنیم.

که داییم اومد .مدیر عامل ی شرکت هواپیماییه خلبانه.دیدیم گوشیش زنگ خورد.رفت تو یکی اتاقا خیلی صمیمی گفت سلام خوبی به به چه خبر فکر کردیم زنشه.

خب 

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دیدیم اومد گوشی بدست بیرون خیلی خیلی  صمیمی حتی میگفت تو بهش.ب اونور خط گفت گوشی ب مادر بزرگم گفت مامان همکارمه منشی دفترم که اون روز تو آزمایشگاه دیدیمش میخواد باهاتون حرف بزنه حال و احوال پاتو بپرسه.هیچی مادر بزرگم یکم مکث کرد گوشی و گرفت با خانومه سلام احوال پرسی باز داییم گوشیو گرفت ب خانومه گفت خواهرمم هست اونی که تو آزمایشگاه دیدیش خانومه ام گفت ااا گوشیو بده بهش احوال پرسی کنم هیچی خالمم گوشیو گرفت خانومه کلی احوال پرسی کرد.و باز داییم گوشیو گرفت رفت تو اتاق درو بست و یکم حرف زدو قطع کرد.اومد بیرون رو ب مامانم که این منشی دفترم بوده ۱۵ سال ی خانومه ۴۹ ساله مجرده .هی داشت میگفت اینقدر دختر خوبیه ازدواج نکرده به خاطر پدرو مادرش .و زندگیشو گذاشته پای پدرو مادرش.

مامانم😐

بعد داییم رفت مامانم ب خالم گفت این کی بود خالم گفت اره همکاره داییمه و ی خانومه خیلی معتقد و چادری و مذهبی که مجرده.

حالا بنظرتون عجیب نیست این حد صمیمیت

شما ام چیزی ک من فکر میکنم فکر میکنید؟؟؟

نکنه دوست دخترش بود

البته تو این زمونه عجیب نیست‌

اکثریت مردها اینجوری شدن متاسفانه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه