2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه ریزه میزه دارید

1277 بازدید | 24 پست

بیاید لطفا پسرم 17ماهشه با وزن 9کیلو... و قد 80

خیلی نگرانشم هرکاری میکنم چاق شه نمیشه ک نمیشه کمبود آهن هم داره..

داره دارو میخوره دوسه ماهه ولی هیچ تاثیری نداشته

دیدید تاحالا بچه ریز بزرگ شه یهورشد کنه؟؟

چیکار کنم راه حل بدید دلداریم بدید🥲🥲🥲🥲

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تا دلت بخواد دیدم ب این چیزا اصن توجه نکن برات مهم نباشه خداروشکر ک سالم هست همین

بخدا ک دارم دق میکنم..دلم میسوزه واسش

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

ریزیادرشت بودن بچه ژنتیکی ربطی به خوردوخوراک ندارهذحالاجسه خودت وشوهرت چطوریه یاخانواده هاتون

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دخترم ریز بود الانم که بزرگ شده بازم ریزه،اره اونم کمبود اهن داره

برطرف نشده کمبود اهنش؟

ریزیادرشت بودن بچه ژنتیکی ربطی به خوردوخوراک ندارهذحالاجسه خودت وشوهرت چطوریه یاخانواده هاتون

خودم 167

شوهرم 172

اصلا وزن نمیگیره دلم خونه

و منی که واقعا درک نمیکنم اهمیت درشت بودن جثه یه انسان چیه؟

به شعورش ادبش تحصیلاتش موفقیتش جایگاهش چیش لطمه میزنه ابنکه ادمی چاق و هیکلی نباشه؟!؟!

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
 اگه روغن حیوآنی دوست دآره بهش بده و تو غذآش بریز چنآن وزنی میگیره که تعجب میکنی

جدی؟ وزن میگیره؟ میریزم حتما

خودم 167 شوهرم 172 اصلا وزن نمیگیره دلم خونه

قدووزنتون باهم بسنج ببین چطوری هستین اگه جزدرشتاحساب میشین بچه روپیش ی متخصص تغذیه ببر

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من پسرم هفت سالشه قدش کوتاه. وزنش کم. استخوان بندیش ریز. ریزه هست. دخترم شش ماهشه اونم ریزه هست. قبلن نگران بودم سر پسرم  . اما الان بی خیالم  . هم اینکه قبول کردم ریزه هم خوشگله و هم اینکه مهم اینکه سالمه و بعدش اینکه خودم لاغر و قدکوتاه بودم تا سوم راهنمایی.پا ب دبیرستان گذاشتم قدم بلند شد ی تغذیه رفتم وزنم هم نرمال شد. داداشم تا سنای ابتدایی راهنمایی دوستاش میگفتن وروجک. الان قد بلند رعنا