2777
2789
عنوان

جن گیری خواهرم..دلشو نداری نیا

6729 بازدید | 123 پست

سلام این اولین تاپیکیه که میزنم

میخوام داستان خواهرمو بگم براتون

دو هفته پیش خواهرم نصف شب بیدار شد و به طرز فجیعی جیغ و داد میزد و هزیون میگفت و و هی فاز عوض میکرد یبار میخندید یبار کل میکشید و ...خلاصه رفتیم دکتر گفتن ممکنه اب دور مغزش عفونت کرده باشه و توهمی شده باشه و اینا و هیچ نتیجه ای از دکتر نگرفتیم و تا یه هفته حال خواهرم اشوب بود با احساس خفگی زیاد ک یه شب دیگه اوضاعش خیلی افتضاح شد و شوهرش یه جن گیر مجرب رو اورد

..و با قران و سوزن سه تا جن از بدنش خارج کرد دوتا بزرگ بودن و یه بچه جن.. به هزار بدبختی ساعتها طول کشید و 

این اقا فقط نماز و قران رو بهمون توصیه کرد و گفت همیشه تو خونتون صدای اذان و قران پخش بشه

الان دوروزه حال خواهرم خوبه و یه شیه از این رو به اون رو شد 

ولی مطمئنا دیگه هیچوقت اون ادم سابق نمیشه و این ترس همراهش میمونه ..من خیلی خلاصه گفتم ولی خواهرم واقعا شکنجه شد و ازم خواست ازتون بپرسم ممکنه دوباره برگردن؟ تاحالا کسی چنین تجربه ای داشته یا از اشناهاتون؟؟همش میگه ممکنه بیان برا انتقام و فلان چون اون جن گیر با سوزن اذیتشون کرد تا تونست خارجشون کنه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری میشه ک‌جن‌تو بدن‌یکی میرع

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

اون مرده دلیلشو نگف چرا اومدن سراغ خاهرت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمازو قران😐 پس بقیه دین ها باید چیکار کنن احتمالا با جن ها دوست شن

بقیه دین ها هم با روش های خودشون دور میکنن مثلا مسیحی ها تو فیلماش ن هست چیکار میکنن

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن