2777
2789
عنوان

جن گیری خواهرم..دلشو نداری نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 6729 بازدید | 123 پست
چرا باید ۳ تا جن وارد بدن خواهر شما بشن همینجوری بی دلیل؟

عزیزم بی دلیل نیست ماهم از اون اقا پرسیدیم دلیلش چیه گفت سه چیز باعث این اتفاق میشن حسد و چشم زخم و سحر

گفت وقتی کسی چشمتون میزنه یا براتون جادو درست میکنه یا هر هرکدوم از اینا 

تمرکز اجنه بهتون جلب میشه..

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش من 8تا داشت موقع نامزد بودیم چنبارخودمو شوهرم با چشم دیدیم اومده بودن وسط ما خوابیده بودن مثل خرس صدا میکردن بخدا اما بعدش دیگه چیزی ندیدیم ولی داداشم ادم سابق نشد تفلکی خیلی افسرده شد قرص اعصاب میخورع چون واقعا به قصد کشت عزیتش کردن شبا بدنشو ناخن میکشیدن نمیزاشتن چیزی بخوره خدایا توبه توبه سر هیچ بنده مسلمونی نیاد 

باشه ولی راه خوبی برای تبلیغ نبود  الان چندنفر میان ازت ادرس ج..ن گیر میگیرن😃🤝

تبلیغ نیس عزیزم مطمئن باش چون هیچ نشونی ازش ندارم شوهر خواهرم آوردش 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
دلیلش چی بود رفته بودن ت وجودش

نوجوون بودازین تسخیرایندکرده بودن بادوستاش عموم میگفت بالاسرش بودم جن گیره کلی پسرعموم زده اون ازحالرفته  یهوجنه ب حرف اومده 1000سالش بوده میگفت عموم خودم مرده بودم برگشتن خونه همشون مث مرده ها،راه دیگه ای مونده بود براشون چون پسرعموم داشت از دست میرفت وحشتناک شده بوددکتر تیمارستان روانپزشک همجابردنش جواب نداد از عموی دیگم متنفرشده بود چاقوکشیده بود ازش فقط اینو میدونم ک اون عموم اهل قران مسجده

هرچه دادم به اوحلالش باد
😐😐همینطور الکی که نمیتونن تخسیر کنن حتما خواهرتیه کاری کرده

ن عزیزم کاری نکرده دلیلشو بالا گفتم