2777
2789
عنوان

الان پسره با خودش میگه چه دختر خنگی

206 بازدید | 10 پست

دیروز دو تا امتحان میانترم داشتم  و  دو روز بود که اصلا نخوابیده بودم در حد ۳ ساعت کلا منگ بودم بعد سر جلسه  امتحان مراقب اومد گفت که چرا سوال دو رو ننوشتی گفتم بلد نیستم ، (مراقب با کسی کاری نداشت همه داشتن تقلب میکردن  ولی من چون تو کلاس کسیو نمیشناسم کسیو نداشتم ازش بپرسم ) بعد یه پسره جلوم نشسته بود شنید که گفتم بلد نیستم  برداشت با گوشیش عکس گرفت از جواب داد بهم گفت تغییرش بده بنویس 

گوشیش داد من نوشتم من اون لحطه به ذهنم نرسید که از گوشیش عکس بگیرم بعد گوشیشو بدم به خودش
بعو الان عذاب وجدان دارم که گوشیشو داد به من ۱۰ دقیقه وقتش تلف شد
شاید نتونست امتحان خودشو خوب بنویسه

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دفعه اولت بوده اینجوری شدی

دفعه بعد حرفه ای تر عمل میکنی    

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

فکنم میخواد مخت کنه و اگرنه پسرا دلسوزی نمیکنن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بنظرم  اگه همچین چیزی بود میگفت بهت 

وقتی بهت راحت گوشی داد راحتم میتونست صحبت کنه 

ناراحت نباش

بچه های ماهم گاها همین شکلی تقلب میکنن 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
فکنم میخواد مخت کنه و اگرنه پسرا دلسوزی نمیکنن

نه بابا 

دلش سوخت واقعا 

البته من میخواستم درسو حذف کنم 

گفتم حالا برم میانترمش ببینم چی میشه بعد حذفش میکنم 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

دفعه اولت بوده اینجوری شدی دفعه بعد حرفه ای تر عمل میکنی      

مراقب کاریمون نداشت من بازم استرس داشتم بخدا 😂خلم کلا

مراقب کاریمون نداشت من بازم استرس داشتم بخدا 😂خلم کلا

چه مراقب مهربونی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
     چه مراقب مهربونی

مراقبه رفت گوشیو یه نفرو گرفت اورد واسم 😂ولی دید دارم مینویسم گفت عه این گوشیه کیه گرفتی😂خندم گرفته بود بخدا