2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا سر این دوراهی موندم...غیر انتفاعی فضاش کوچیکه و تعداد کم آموزشش ضعیفه نسبت به دولتی...ولی دولت ...

اگه غیر انتفاعی خوب پیدا کنید که آموزشش خوب باشه و هزینه هم مشکل نداشته باشید قطعا بهتره .البته غیر انتفاعی هم بیشتر بچه هایی هستن که خانواده ها از لحاظ مالی مشکلی ندارن و توقع بچه بالا میره و اتفافا بچه های لوس و بی ادب هم کم نداره

امسال پیش دولتی بود شلوغ بودکل سال مریض شد

نه عزیزم ربطی نداره...پسر من اول بود غیر انتفاعی بودش..کله سال خودشم مریض بود می‌آورد به پسر کوچیکم هم سرایت میداد

امسال کلا ویروسی زیاد بود...

غیر انتفاعی ها محیطشون کوچیک تره زودتر هم سرایت میکنه 

امسال پیش دولتی بود شلوغ بودکل سال مریض شد

منم موندم بخدا. میخوام غیرانتفاعی بنویسم. ولی مادر دوست بچم گفت پارسال بهترین غیرانتفاعی نوشتم کل سال مریض بوده فرقی نداشته با دولتی

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
منم موندم بخدا. میخوام غیرانتفاعی بنویسم. ولی مادر دوست بچم گفت پارسال بهترین غیرانتفاعی نوشتم کل سا ...

نه میگم دیگه ما سال پیش هممون هی مریض می‌شدیم چون می‌آورد خونه سرایت می‌کرد به ماهم

اگه غیر انتفاعی خوب پیدا کنید که آموزشش خوب باشه و هزینه هم مشکل نداشته باشید قطعا بهتره .البته غیر ...

وای نگو که دلم خونه..بچه ها هر کاری میکردن مدیر تذکر جزعی میداد و بچه ها حساب نمیبردن از کادر..یعنی قشنگ تو این یک سال همه از این موضوع ناراضی بودن که بچه ها خیلی سرتق شدن و حرف گوش نمیدن

من خودم معلم دولتیم  غیرانتفاعی از نظر خلوت بودن و ارامش روانی بهتره ولی معلماش سطح سواد انچنا ...

مرسی عزیزم از پاسخ گویی تون... محیط دولتی به نظرتون بهتره؟

چون غیر انتفاعی ها خیلی کوچیک میشن و حیاط کوچیک دارن اکثرشون؟