2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم غیر انتفاعی بدرد بخوره واسه ابتدایی جمعیت کمه دولتی بچها زیاد هستن بهتره  خودم شاهد بو ...

سلام عزیزم فرق مدرسه شاهد با دولتی چی هست چون که اعلام کردن آزمون وردی شاهد هرکسی خواست ثبت نام کنه

منم موندم بخدا. میخوام غیرانتفاعی بنویسم. ولی مادر دوست بچم گفت پارسال بهترین غیرانتفاعی نوشتم کل سا ...

منم دخترم غیر انتفاعی  بود باورت میشه هنوزم مریضه هزار بار دکتر بردمش اعصابم خرد شد هی خدا

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
مرسی عزیزم از پاسخ گویی تون... محیط دولتی به نظرتون بهتره؟ چون غیر انتفاعی ها خیلی کوچیک میشن و حیا ...

خواهش میکنم عزیزم 

این چیزا نسبیه نمیشه نظر قطعی داد

شاهد اگر بنویسی خیلی بهتره

مدارس دولتی خب تعداد بیشتره من خودم امسال سی تا شاگرد داشتم و واقعا به همه شون هم توجه میکردم و بازخورد میدادم حیاط مدرسه هم بزرگ بود ولی خب بچه ها از هر قشری بودن و متاسفانه فحش های زشت و ‌‌‌‌‌‌‌.... تذکر هم فایده نداشت

مهم هوش بچه ات هست من مدارس غیرانتفاعی هم رفتم برای دیدن دوره ...واقعا معلمین خوبی داشتن با اینکه دانشگاه ازادی بودن ولی دوره دیدن بودن تهران و بهترین اموزش ها رو میدادن و تعداد بچه ها کمتر بود البته این مدرسه ک میگم توی بهترین نقطه یکی از کلان شهرها بود و بچه ها همه پدرمادراشون پزشک و هیات علمی بودن .هر مدرسه ای که میخوای بنویسی حتما از سطح معلماش و کادر اموزشیش مطمئن شو محیط دولتی بزرگتره ولی حساب کن 500نفرن

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
منم دخترم غیر انتفاعی  بود باورت میشه هنوزم مریضه هزار بار دکتر بردمش اعصابم خرد شد هی خدا

دقیقا عین من...آخرسر یه دکتر گفت دخترم الکی خودتو خسته نکن هوا گرم شه بلکه خوب شه 😑

خواهش میکنم عزیزم  این چیزا نسبیه نمیشه نظر قطعی داد شاهد اگر بنویسی خیلی بهتره مد ...

مرسی عزیزم...

خیلی سعی دارم شاهد بنویسم..اونم گفتن اگه ظرفیت باشه مینویسیم نباشه نمیشه میان پایه نوشت

مرسی عزیزم... خیلی سعی دارم شاهد بنویسم..اونم گفتن اگه ظرفیت باشه مینویسیم نباشه نمیشه میان پایه نو ...

خواهش میکنم گلم هرچی خیره ان شاء الله پیش بیاد براتون

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

من دوتا بچها مو غیر انتفاعی نوشتم خیلی هم از آموزش و برخورد کادر راضی هستم چون خیلی رسیدگی میکنن ب بچها

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍