2777
2789
۲۷ توم..اصلا هم راضی نیستم از مدرسه شون..واسه همون میخوام در بیارم ببرم جایه دیگه

اگه بخوای دولتی ببری فکر نکنم اسم بنویسن چون میگن پایه اولی هامون میخان برن دوم دیگه جا واسه دانش آموز جدید نیس مجبوری باز ببری غیر انتفاعی

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوای دولتی ببری فکر نکنم اسم بنویسن چون میگن پایه اولی هامون میخان برن دوم دیگه جا واسه دانش آم ...

نمیدونم فعلا اقدام نکردم کلا تصمیم قطعی نگرفتم خیلی کلافه م رو انتخاب مدرسه ش

وای نگو که دلم خونه..بچه ها هر کاری میکردن مدیر تذکر جزعی میداد و بچه ها حساب نمیبردن از کادر..یعنی ...

من راستش تجربه هر دو مدرسه را داشتم دولتی بچه مستقل تر بار میاد یعنی وقتی خودش رو بین ۵۰۰ تا دانش آموز با فرهنگایه مختلف میبینه سعی میکنه رفتارش رو هم بهتر کنه دختر من بند کفشش رو هم نمیتونست ببنده ولی تو این سال تحصیلی خیلی مستقل تر شد.

سلام عزیزم فرق مدرسه شاهد با دولتی چی هست چون که اعلام کردن آزمون وردی شاهد هرکسی خواست ثبت نام کنه

عزیزم شاهد مال خانواده شهدا و جانباز هست و فرهنگیان 

درسا درحد تیزهوشان هست 

و مگه ازمون ورودی داره؟ من 9 ساله شاهد م ازمون ندادم