2777
2789

من پسرم امسال میره کلاس اول،غیرانتفاعی مینویسم

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم غیر انتفاعی بدرد بخوره واسه ابتدایی جمعیت کمه دولتی بچها زیاد هستن بهتره  خودم شاهد بو ...

بستگی ب مدرسه ای ک می‌نویسه داره 

الان غیر انتفاعی از۲۰ نفر تا۲۶ نفر معمولا تعداد دانش آموز داره 

بهتره ک کم باشه معلم قشنگ بچه رو ریشه یابی می‌کنه ،استعدادشو کشف می‌کنه 

دولتی۴۰ نفر ریختن همه با فرهنگی مختلف ،فقط بچه بیاد خونه باید از ادب واداب دوستاش برات تعریف کنه

صدردصد غیرانتفاعی بهتره که از پایه قوی بشن ،زیرنظر معلم خووووب

من پسرم امسال میره کلاس اول،غیرانتفاعی مینویسم

امسال دومه..از مدرسه اولش راضی نبودم اونم غیرانتفاعی بود ولی اونطوری که میخواستم پایه شون قوی نشد

بیشتر نمره میدن تا خوب درس بدن

بستگی ب مدرسه ای ک می‌نویسه داره  الان غیر انتفاعی از۲۰ نفر تا۲۶ نفر معمولا تعداد دانش آموز دا ...

عزیزم پسر من پارسال غیرانتفاعی بود ولی اونقدر که حرف و حدیث یاد گرفت که سر اون موندم..

حالا مدیرشونم هم کلی ادعا داش فلانجور روانشناسی کودک خوندم و اینا...ولی راضی نبودم

دختر من غیر انتفاعی بود کلاس اول و دوم آموزششون اصلا خوب نبود دیگه گذاشتمش دولتی خیلی شلوغ هست ولی معلما با سابقه هستن و بهتر درس میدن البته این مقایسه همه جا صدق نمیکنه

شاهد راضی بودین؟ مسیرش دوره واسم فقط

6 سال دبستان رو شاهد بودم الانم دبیرستانم 

واقعا بهترین 6 سال عمرم بود تویه مدرسه شاهد 

وقتی. اونجا بودم هی بدم میومد از مدرسه اینا ولی الان قدر میدونم هرسال میرم سر میزنم

واقعا بهترین معلما بهترین معاون و مدیر 

دختر من غیر انتفاعی بود کلاس اول و دوم آموزششون اصلا خوب نبود دیگه گذاشتمش دولتی خیلی شلوغ هست ولی م ...

دقیقا سر این دوراهی موندم...غیر انتفاعی فضاش کوچیکه و تعداد کم آموزشش ضعیفه نسبت به دولتی...ولی دولتی هم تعداد زیاده باید خودمون بیشتر وقت بزاریم