2777
2789
یه آنلاین شاپ جدید میزنم. میخوام یه رشته ی دیگه درس بخونم و یا اینکه سالن زیبایی بزنم (هنوز مردد هست ...

کلاس پیانو چجوریاس هزینه ش

دخترم خشنه به نظرت برا روحیه ش خوبه که به ارامش برسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیسانس و فوق لیسانس رو بگیرم واسه دکترا برم هاروارد البته این خیلی رویایی ولی چیزی که میتونم عملیش کنم یه برنامه نویس عالی بشم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ممنونم عزیزم. آرایشگری رو خیلی وقته یاد گرفتم و مدرکش هم دارم‌‌. آنلاین شاپ اگر بزنم در کنارش میخوام ...

چ هدف قشنگی 

رشته ی خوب کلی دیدت رو تغییر میده به دنیا و مسائل 

انشاالله که موفق باشی همیشه

لیسانس و فوق لیسانس رو بگیرم واسه دکترا برم هاروارد البته این خیلی رویایی ولی چیزی که میتونم عملیش ک ...

برای برنامه نویس همه جای دنیا کار هست

همین ک به دلت افتاده یعنی میتونی انجامش بدی عزیزم  

با لیسانس قبلیت تونستی کار کنی گلم؟  چون منم ب یه لیسانس دیگه فک میکنم،میپرسم

اره من يه مدت کارمند بیمه بودم مسیرش برام خیلی دور بود رسما از همه چیز افتادم مجبور شدم بیام بیرون 

برای برنامه نویس همه جای دنیا کار هست همین ک به دلت افتاده یعنی میتونی انجامش بدی عزیزم   &nbs ...

ممنون 😘😘

من چیزی که توی برنامه نویسی دوست دارم اینه که حتی تو خونه هم میشه انجامش داد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

میخوام برای بچه دوم اقدام کنم...خودم و دخترم نقاشی با رنگ و روغن حرفه ای کار کنیم...یه کلاس موسیقی بریم...میخوام عطاری بزنم...به امید خدا🙏

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

انشالله سال دیگه که کنکور قبول شدم ۴ سال بعدشم دانشگاهم تمومه و دبیری رو شروع میکنم و میخونم و مدرکم رو بالا میبرم برا استاد دانشگاهی و ماشین مورد علاقم هم زیر پامه با همسرم میرم تفریح و ایرانگردی😍☘

خدایا خودت میدونی چی میخوام ازت ...پس کمکم کن❤💙💚💛💜🧡