2777
2789

دوست دارم مهاجرت کنم به استرالیا و بعد اون کشورهای اسکاندیناوی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افغانستان قبل طالبان دلم میخواد بوداهای بامیان رو ببینم

عزیزم شما با من مشکل خاصی داری.میدونی چرا اینو میگم.چند بار توی تاپیکاتون بودم حتی عکس گذاشتم کاملا بی توجه بودید نسبت به من.ولی جواب کاربرای دیگه رو  خوب میدید.الانم همینطور خیلی جالبه آدما چقدر عجیب شدن.شایدم من اشتباه میکنم اما حدسم تا به حال بهم دروغ نگفته.

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

فرانسه. پاریس😍😍

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

دوس دارم برم ترکیه😁حس میکنم خیلی احساس راحتی باهاشون دارم...با کشورای دیگه چون فرهنگشون خیلی باما متفاوته دلم نمیخاد آشنا بشم😝😝

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞