2777
2789
عنوان

ورزش ایروبیک وکاهش وزن

222 بازدید | 27 پست

بنظرتون خوبه؟برای کاهش وزن و باردارشدن؟درمان تنبلی؟کسی نتیجه دیده،من فقط کاهش وزنشو دیدم قبلاً ولی حامله نشدم.ولی بعد چندماه ورزش وقتی رفتم سونو دکتر گفت همه چی عالیه.شما نظرتون چیه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند ماهه میرم نتیجه نداشت ایروبیک واسه کاهش وزن 

شاید تیروییدت کم کار هست و نتیجه نمیگیری گلم

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
من چند ماهه میرم نتیجه نداشت ایروبیک واسه کاهش وزن 

رژیم هم داشتی؟والا من با رژیم و پیاده روی و ایروبیک ی بار از۷۴شدم۶۲

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

منم تنبلی داشتم وزن کم کردم . البته با ورزش و اینا نشد کرونای شدید گرفتم وزن زیاد کم کردم. ماه بعد باردار شدم . دکترم میگفت تنها راه درمان تنبلی فقط کاهش وزنه البته برامن که اضافه وزن داشتم . 

منم تنبلی دارم یعنی برم واسه ایروبیک خوب میشم؟

تحرک کلا خوبه برای تنبلی ،تنبلی اسمش روشه