2777
2789
عنوان

دختر دوازده سال دارین بیاین

1293 بازدید | 88 پست

دخترم با اینکه خیلی سعی کردم سر به سرش نذارم اما زیاد احترامی برام قائل نیست 

جواب میپرونه 

گوش نمیده 

تغذیه ش جوری ک خودش دوس داره میخوره مثلا اصلا شیرو تخم مرغو اینجور چیزا قانع نمیشه بخوره فست فود با سس سفید زیاد میخوره 

درسو ک واسه ش توضیح میدم با دقت گوش نمیده، 

کلاس زبانشو اصلا دوست نداره،

فقط دوس داره سریال کره ای ببینه،

بچه های شمام اینطورین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۳ سالشه،،،،خیلی آرومه ،،بددهنی و بی ادبی اصلا نمیکنه با من و پدرش،،،،، ولی با برادرش خیلی زیاد دعوا میکنه پسرم ۶ سالشه،،،،،، دخترم اصلا درس نمیخونه اصلا تلاش نمیکنه هر چی هم بهش میگم فقط یه لبخند ملیح میزنه دیگه هیچ

اخه بحث میکنه بدتر انرژی منفی میگیرم

کاش از اول نمیذاشتی عادت کنه بهش بگو درسشو بخونه که تهش مثل من درساش انبار نشه اذیت بشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
دختر من ۱۳ سالشه،،،،خیلی آرومه ،،بددهنی و بی ادبی اصلا نمیکنه با من و پدرش،،،،، ولی با برادرش خیلی ز ...

باز خوبه این بحث میکنه باهام دعواش میکنم خودم عذاب وجدان میگیرم بیرون تا حدودی خجالتیه

کاش از اول نمیذاشتی عادت کنه بهش بگو درسشو بخونه که تهش مثل من درساش انبار نشه اذیت بشه 

درسارو میخونه ولی جاهایی ک ایراد داره براش توضیح میدم دوس نداره گو کنه ک بهتر بفهمه اما کلاس زبانو اصلا دوس نداره دلشم نمیاد نره رسما فقط پول هدر میدم از بچگی میره