2777
2789
عنوان

دختر دوازده سال دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نوع آموزش توی مدارس متاسفانه اینطوره ...  دروز جون بچه ها می‌خوان همه رو آدمهای بی فکر مثل ...

کلی کتاب خریدم براش خودشم عاشق کتابه فقط تنبلیش میاد بخونه وگرنه اگ بهش بگم بریم بخریم ذوق میکنه 

اخه بحث میکنه بدتر انرژی منفی میگیرم

راهش تا دیر نشده مشاوره گرفتن که ببینی چهتکنسک و روشی درسته و چه کارهایی باید کنی 

ولی اینک من میدونم حتما درطی روز براش اختصاصی وقت بزار باهات صحبت کنه و درکش کن همدلی مهمه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
مادر صب تا شب با بچس بهتره تو خانواده یکی نقش پلیس خوبه رو اجرا کنه یکی پلیس بده ک بچه ب یکی اعتماد& ...

اره من ب باباش میگم اکثرا باباش بهش میگه وقتی دلخور میشه باهاش صحبت میکنم و از خوبیای باباش میگم 

کلی کتاب خریدم براش خودشم عاشق کتابه فقط تنبلیش میاد بخونه وگرنه اگ بهش بگم بریم بخریم ذوق میکنه&nbs ...

فقط خریدن مهم نیست ‌.. بشینید با هم بخونید... با هم فیلم ببینید ولی فیلم خوب نه از این سریال های آبکی کره ای... ... برای زبان هم شاید راهی باشه که علاقه پیدا کنه‌

راهش تا دیر نشده مشاوره گرفتن که ببینی چهتکنسک و روشی درسته و چه کارهایی باید کنی  ولی ا ...

قبلا خیلی بی حوصله بودم صحبت میکردیم اما نه ب اندازه کافی الان ک دگ اونا معمولا دوس ندارن زیاد صحبت کنن متاسفانه

فقط خریدن مهم نیست ‌.. بشینید با هم بخونید... با هم فیلم ببینید ولی فیلم خوب نه از این سریال های آبک ...

بعضی وقتا من شروع میکنم خوندن ولی دوس نداره من بخونم اما بازم گاها میخرم میگم کم کم دیدن اینا شاید تاثیر بذاره بخونه قبلا بیشتر میخوند از وقتی با کره ایا اشنا شد دگ دوس نداره

داداشم روانشناسه ولی انقد جلوی اونا مودبه دلم نمیاد خرابش کنم  ولی خودم خیلی کتابای روانشناسی ...

باشه پس به مشاور مدرسه شون بگین اونا هم راز دارن و هم روش های درستی پیشنهاد میدن.

قبلا خیلی بی حوصله بودم صحبت میکردیم اما نه ب اندازه کافی الان ک دگ اونا معمولا دوس ندارن زیاد صحبت ...

خب دیگه تا دیر نشده مشاوره بگیره هرجور بچه بزرگت تربیت بشه بچه دومت مستقیما تاثیر میگیره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....