2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

عزیزم من 14 تاس مهریم خیلیم اوکیم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست  ما اول گفتیم  خودشون حرفی نزدن  بعدشم گفتیم تو کاغذ بنویسن تا خونه ...

الان شما می خواید پدرشوهرتون برای مهریه خونه به اسمتون بزنه 

هیچ پدرشوهری قبول نمیکنه ضامن مهریه عروس باشه 

همون سکه رو بالاتر ببرین 

بله اگه بخاد هر کاری میتونه بکنه  منتهی خودش نمیخاد

چجوری باید بخواد وقتی خونه ی باباشه؟  مگه میشه باباش رو مجبور کنه خونه ی خودش رو بیاد به نام شما بزنه حتی دو دونگ

دمش گرم داداشت😂

آره... ولی وجدانا بعدا شوهرم گفت به هیچ قیمتی از دست نمیدادمت🤣🤣🤣 و من خوشحاااال از این انتخاب.....

البته خواستگاری و ازدواج کاملا سنتی بوده و الحمدلله در مدت نزدیک ۱۰ سال هردوطرف راضی هستن

نه خانواده ش مهریه خیلی کم میخواستن  ده تا

عزیزم الان دیگه عهد بوق نیست که

میتونی بگی اوکی مهریه نمیخام ولی تمام حق و حقوقت از جمله حق طلاق حضانت خروج کشور ادامه تحصیل و... رو داشته باشی

اگه اینو قبول نکردن بدون لیاقتتو نداره 

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

اینطوریم نمیشه گفت مردا چون مهریه رو یک چیز زوری میدونن خیلی زیر بارش نمیرن منم ۱۴ تا سکه بودم ۴ سا ...

همسرمن همینکارو کرد جای مهر بعد مدتی خونه به نامم زد با حق طلاق ولی به مرور نه همون اول کاری 

تورو نمیدونم ولی دوستم شوهرش حالش ازش بهم می‌خورد و بزور پسره رو آورده بودن خواستگاری، اونم زیر بار مهریه زیاد نرفت، شوهر من عاشقانه اومد مهریه بالا رو قبول کرد، 

حالا مار به دوستم ندارم ها 

ولی ذره ای برای پسره ارزش نداری ذره ای 

میگفتی دنبالش ها بزار بره گم شه 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
مهریه می داده کی گرفته کمتر  مهریه بگین مهم درست زندگی کردنه دادگاه بیشتر از ۱۰۰ تا قبول نمیکنه

عزیز دلم اطلاعات اشتباه به ملت نده، دادگاه در صورتی که مرد آس و پاش باشه 110 عدد سکه رو عندالمطالبه میگیره که اگه نداشته باشه میافته زندان، اگه هم 110 تا رو بده مابقی سکه ها قسط بندی میشه اگه چند تا قسط عقب بندازه بار حکم جلب صادر میشه 

لپ کلام این که قانون حتی از یک قرونش هم نمیگذره، مگه این که خود خانم کوتاه بیاد 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼