2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
قبول نکن

عزیزم یکی از بستگانمون شوهرش فوت شد مهریه ش سال تولدش بود خانواده شوهرش شکایت کردن برای گرفتن سهم الارث با وجود اینکه نوه هم داشتند میخواستن از اموال پسرشون سهم بگیرن  

خلاصه این فامیلیمون با همین مهریه هم حضانت و گرفت هم خونه و دیه شوهرش و 

ادم از اینده خبر نداره که ...من نمیگم بالا باشه ولی معقول باشه گیرم واسه خود من اصلا این اتفاق بیفته بعد اینده بچه م چی میشه پولی که شوهرمون تو زندگی ما برای راحتی اولاد خودش به دست اورده با یه شکایت مقداریش برسه به خونواده شوهرم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس ان خانواده ش

خانواده شوهرمن چیزی نداشتن ولی مهریه م رو ۱۳۷۱ زدم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اونایی ک میگن مهریه مهم نیست و نباید زیاد گرفت پس توقع جهازیه کامل و خوب نداشته باشن فقط در حد ی یخچ ...

یخچال و گاز که سهم داماده

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

من تجربه خودم رو راجع به مهریه میگم؛ گیر آدمای وحشتناکی افتاده بودم و اگر مهریه نداشتم هیچ وقت نمیتونستم آزاد بشم؛ هر روز بهم میگفت تا ۴۰سال دیگه هم طلاقت نمیدم اما خودم میرم زن میگیرم و از این جور حرفا، اما مهرمو که گذاشتم اجرا و اموالش توقیف شد دیگه چاره ای نداشت جز اینکه حق طلاق بهم بده 

منم اولش فکر میکردم قراره سال ها عاشقانه زندگی کنیم و اصلا مهریه به درد نمیخوره اما نشد. قانون ما هیییییچ جوره پشت زن نیست، باید یه چیزی باشه که اگر خدای نکرده مرد زندگیت مثل مال من تو زرد از آب درومد بتونی ازش استفاده کنی و خودت رو نجات بدی 

بعضیا در حد توانشون هست ولی نمیخوان ک بزنن  خواستگار من خونه داشت ، ولی حاضر نبود خونه بزنه ر ...

وای خواستگار من خونه داشت ولی اولش نگفت که ببینه بدون خونه میخوامش یا نه😐واسه اینکه رو پولش حساب نکنم...

دوستمم برای داداشش هرجا خواستگاری میرفتن نمیگفتن داداشش خونه داره به همون دلیل...یعنی ملت گرگ شدن