2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
وای این مادر شوهر منه ،مهریه دخترش ۵۰۰ تا سکه بود برای من میگفت ۱۴ تا 

واسه منم همين بود 

براي من ميگفتم ١٤ تا ، بعد من پرسيدم مهريه دخترتون چندتاست 

ميگفتن تَو چيكار داري ؟؟ خودتو با اون مقايسه نكن:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله خوشبخت باشین به خدا من خودم مهریم خیلی کمه الان همسرم میگه خونه  و ماشین میخوای ...

منم به شدت شیک و ساده زندگی میکنم اصلا اصلا اصلا برام حرف بقیه و چشم و هم چشمی مهم نیست .ولی چشم و هم چشمی بابا و مامان منو به خاک سیاه نشونده 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
ترس از دست دادنتونو داشته . این نامزد من بس غده  از اول هیچ ترسی نداشت خودمم حس کرده بودم&nbs ...

من بعدش زندگی سختی داشتم.کاش قبول نمیکرد و زنش نمیشدم

درکل پیگیرش نشو بخوادت میاد خودش شرطت هرچی ام باشه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم تو این موارد بهشون حق میدم، خودمون و بزاریم جای اقایون توی این دوره زمونه مگه طرف چقد مال و اموا ...

منم والا 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

چجورشمامرداهرحقی اززن وضایع میکنین حق کارحق تحصیل حق حضانت بچه وحق خروج ازکشورحق پوشش وحق هزارکوفت زهرماروب مهریه ک میرسه ک اگ ب طلاق برسه واگ زن طلاق نخوادشوهرش بخوادطلاقش بده وهزارتای دیگ شایدسالی یکی بذارن کف دستش اونم اگ مرده زرنگ ازاب درنیادوشرط طلاق یاحضانت بچه روبخشیدن مهریه نذاره اونوقت مرداخرمیشن اینجورمواقع خیلی جالبه واقعا

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

هه تا نوبت مهریه میشه میگن تجارت نیست!!

ازدواج برده داری هم نیست حق طلاق،کار و تحصیل رو بدن به خانم 

از هر چهار زوج یه زوج طلاق می گیره و این یه واقعیته.

ازدواج یه چیز دو طرفه هست. اون به خودش هم اعتماد مطلق داشته باشه چه تضمینی از جانب تو هست؟ اومدیمو خواستی طلاقش بدی. بعد هم تو اسلام مهریه یه هدیه هست که باید همون اولش پرداخت بشه نه موقع طلاق. آیا اون پسره(نه خانواده اش) اون پول رو داره که همون اول یعنی سر سفره عقد بهت بده؟ اگه نه پس اون عقد یه کلک هست و قبول نیست.

من جای تو باشم بجای مهریه که دیگه بین جوونهای متمدن امروزی جایگاهی نداره کارهای دیگه ای انجام میدم:

۱. حق طلاق و حق تنصیف اموال می گیرم

۲. حق حضانت بچه

۳. حق تحصیل و حق محل سکونت

۴. جهیزیه هم نمیدم. چون تو اسلام که قانون مهریه هست جهیزیه از طرف مرد هست. پیامبر شمشیر امام علی رو گرفت و با فروشش جهیزیه حضرت فاطمه رو خریداری کرد.