2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
لابد

من که به خاطر مهریه قراراوم به هم خورد ولی من خودم پیشقدم شدم و با همسرم صحبت کردم تنهایی در پارک و همسرم کوتاه نیومد البته دلایل منطقی میاورد و من قبول کردم بعد ۱۰ساله که داریم زندگی میکنیم و یه پسر هم داریم.به نظرم اگه مرذ خوبیه ارزششو داره که پیشقدم بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پسر اگه توانایی مالی داشته باشه مهریه پرداخت میکنه نداشته باشه میتونه از زیرش در بره و قانون به ...

چه زرنگ 

و بدجنس

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
به هیچ عنوان قبول نکن دقیقا پارسال همین ‌موقع این بلارو من سر خودم اوردم و قبول کردم هرروز دارم میگ ...

بله همه میگن اگه کوتاه میومدم 

تا آخر عمر عادت شون میشد

تاپیک قبلی یه ماه پیش گفتی خواستگار اومده برام  الان میگی ده ماهه نامزد بودم الان به هم زدی ...

عزیز دلم مگه بیکارم ۶۰ صفحه دونه دونه جواب بدم 

چه سودی برام داره 

منظورم همون نامزدم بود 

میخواستم ببینم مزایای شغلیش چیه دیگه .

و بعضیا تو سایت نامزد به کسی میگن که عقد کرده 

برا همین گفتم خواستگار 

وگرنه بیکار که نیستم

دوست عزیزم منم نامزدیم بهم زدم منتها من اخلاقا رفتاراش و خاله زنکی بودن و دخالت های خانواده ش بود ک بهم زدم اشنایی منم سنتی یود کاملا ولی زمانی ک صحبت کردم و شرایطم گفتم اوکی بود حتی با خانواده م صحبت کردن و پدرم گفتن من مهریه دخترم ۳۱۴ تا هست برو مشورت کن با خانواده ت اگ اوکی بودن بسم الله اومدن بله برونم همون ۳۱۴ تا شد مهریه م گذشت بعد دوماه پسر گفت بهم مهریه ت کم کن بکن ۱۱۴ گفتم اولا بزرگتری صحبت کرده دوما مگ ادم بی ارزشیم یا اصن ارزشم ب سکه این چیزاس ک بعد دوماه چرتکه انداختی واسم گف ن نمیدوستم همه دارن بم میگن زیاد زدی منم گفتم ب خانواده م ابطور میگه خانوادع م گفتن ادم چقد دهن بین ایا اونای ک اومدن گفتن بش نگفتن بش پ شما تضمین زندگی ای خانم میکنید بقول بردارم میگف اگ ادم خدای نکردع ب تهش فک کنه هنر کنه همون ۱۱۴ تا بدع منتها بحث سر ارزش و احترام ادماهاست .

اگه دوستت داشته باشه برمیگرده

دایی من کلا 14 تا سکه انداخت برای زنش گفت اگه فردا بازی دراورد بتونم زود طلاقش بدم! هر کی کم میندازه بدون این طرز فکرشه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین اسی ازدواج من سنتی نبود شوحهرم یکسال پاپیچم شد ک بیاد  بار اول جواب رد دادیم باردوم دیگ ...

ترس از دست دادنتونو داشته .

این نامزد من بس غده 

از اول هیچ ترسی نداشت خودمم حس کرده بودم 

تا اینکه بحث مهریه پیش اومد و مطمئن شدم .

بله درسته همه ی قوانین به نفع مرده 

باید بخاطر دو تا سکه همش بدوعه دنبالشون

خواهشاااا کمتر از،۱۰۰ تا مهریه نگیرین مگه  برای خودتون ارزش قائل نیستین به هیچ مردی نباید اعتما ...

نه عزیزم مهریه ای که اینا میگن قابل قبول نیس اصلا و قبول نمیکنیم