2777
2789

شهدا جان و مالشون رو در راه خدا دادند و پیش خدا عزیز هستند 

وقتی بهشون توسل میکنیم اون ها واسطه ی ما به خدا میشن و چون پیش خدا عزیزن حرفشون رو خدا قبول میکنه 

میاید برای تمامی شهدا نفری یک فاتحه و 5 صلوات بفرستیم؟ 

به خصوص شهید صفری که امروز تولدشون بود 

اگر توسلی هم به این مردان خدایی کردید که خداوند حاجتتون رو داده بگید بقیه هم استفاده کنند به چه شهید و چی نذر کردید 

التماس دعا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الکیه بخدا تا خدا نخواد برگی ریخته نمیشه اگه راست می گی برا من متوسل شو ببینم راست میگید یا همش فقط ...

عزیزم مگه من گفتم بی اذن خدا هست؟ 

شهدا رابط ما با خدا می شوند 

ان شالله حاجت روا باشی عزیزم برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکیه بخدا تا خدا نخواد برگی ریخته نمیشه اگه راست می گی برا من متوسل شو ببینم راست میگید یا همش فقط ...

اعتقاد داشته باشی میشه خدا خودش گفته شهدا زنده هستن و در نزد خدا روزی میگیرند 

اعتقاد داشته باشی میشه خدا خودش گفته شهدا زنده هستن و در نزد خدا روزی میگیرند

اعتقاد داشتم ولی دیگه اعتقاد ندارم چون هر چی توسل کردم نشد سپردم به روزگار 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

حرفت درسته

ما ممکنه ی حاجتی داشته باشیم ک ب صلاحمون نباشه

ب شهدا توسل کنیم

اوناهم پیش خدا واسطه شن ودعاکنن ک ما ب خواستمون برسیم

و خداهم چون شهدا براش عزیزع ممکنه حاجت مارو ب صلاح کنه و بهمون حاجت روبده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀