2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
خانم فقط یک هشتم ارث میبره پس باید مهریه خوبی داشته باشه تا دوران پیری اواره نشه

زنی که نتونه تو طول عمرش برای خودش زندگی جمع کنه و یه عمر بخوره و بخوابه ،به خیال ارث و مهریه ،تکلیف ایشون معلومه .

والا یک زن مقتدر و با عقل در طول زندگی توشه زندگی شو جمع میکنه .آمدیم و زن و مرد همزمان مردن .

این افکار چیه؟ 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
عجبببببب یعنی شما الان سند مدرک ارائه داده بودی 🤣 خودت شنیدی که پیغمبر اینا رو گفته بوده نه ؟ کس ...

تو رسم من همه شروع زندگی بر عهده مرده. از همه امکانات جهاز طلا عروسی و و و مهریه و ...بار زیاد مسئولیت یکطرفس. حالا فرض کن تمام این مسیرو بری یکی هم تو مسیرت باشه که پیش فرض ذهنیش بد بودن مردا باشه. و اونم در جامعه ای باشی که دم از برابری بزنن اما من پسر‌برابری رو صرفا در حقوق ببینم در تلاش برای زندگی نه. عموما زنا مشکلات بچه داری و غیره رو بهونه میکنن. اما واقعا فک میکنین در زندگی امروزی کسی قراره بچه بزودی بیاره یا اگه بیاره تعداد زیاد بیاره؟ مسلمانه. من خودم از مکان های شرقی ایرانم و سنتمون در ازدواج یکطرفس. پس قاعدتا اگر بخوام این مسیر سختو برم جلو با یه شخصیتی که منطقی برخورد کنه میرم جلو نه اون دسته خانمایی که تا حرف باز بشه شروع به بدگویی و جنسیت زدگی کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که نتونه تو طول عمرش برای خودش زندگی جمع کنه و یه عمر بخوره و بخوابه ،به خیال ارث و مهریه ،تکلیف ...

وقتی تو قانون کذایی کشور ما اجازه کارکردن زن با مرده پس این چیزا مهمه....شما دارین درباره دنیای خیالی حرف میزنین..خانم بخاطر بچه و...ممکنه نتونه زیاد سرکاربره.,درثانی اموالی که طی زندگی به دست اومده فقط برای اقا نیست بلکه متعلق به هردو هست..زن خانه دارم نمیخوره بخوابه یکار ۲۴ساعتع بدون بازنشستگی و خقوق داره...درثانی طبق منطق همه جای دنیا اموال نصف میشه خب درایران ارث فقط یک هشتم هست  مهریه هم که نیست پس خانم چه حقی داره؟؟؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

منطق مردا براساس منافع خودشون وپایمال کردن حق خانم ها هست

من هروقت بخواهرم میگفتم اگر همچین فکری میکنین به برابری تام و کام در همه چیز فکر کن و اصلا فرض کن جایگاهت با مردا عوض بشه. بیا این مسئولیتارو گردن بگیر و مسئولیتارو جابجاش کن. جا میزد و میگفت هرکسی جایگاع خودش و من نمیتونم در جایگاه اون فکر کنم. مرد باید چند لول بالاتر باشه. خب آدم چند لول بالاتر مسلما قدرت و اختیار بیشتری داره ک. 

از اول مراعاتشونو کردم پرو شدن  سر همین برد و آوردها  مث عیدی و یلدایی یه دعوایی داشتیم ...

با توجه به اتفاقایی که الان برات افتاده همون بهتر ک الان اینجور شد! بابا هم خودش هم خانواده اش سم هستن. فردا همین پسر گوشی دست باباشه و کلی چی بارت میکنه. درسته بد شده اسم روت گذاشته و اینش بده، ولی این شوهر به درد نمیخوره، چون شعور نداره، همون اول کاری هیچ ارزشی برای خانواده ات قائل نیست فردا هم یه دعوا راه میندازه و بهت میگه حق نداری بری خونه مامان بابات... اگر دختر خوبی هستی لیاقتت همچین ادمی نیست

من هروقت بخواهرم میگفتم اگر همچین فکری میکنین به برابری تام و کام در همه چیز فکر کن و اصلا فرض کن جا ...

برابری باید در بستر عدالت و شرایط باشه وگرنه ظلم همه جانبه هست....تو کشوری که خانم حق کارو تخصیل و خروج از کشور وبچه .نداره...ازاون طرفم شرایط کارکردن برای خانم به اندازه اقا مهیا نیست...ارث و دیه و....خیای چیزای دیگهخانم از اقا کمتره ایا میشه از برابری حرف زد؟؟؟؟؟احمقانه هست شرایط کشور شرایط کاملاااا تبعیض ی  باشه بعد از خانم بخواین مثل خانم شمال اروپا رفتار کنه!!!!!!تو عرف و قانون ما برای مرد فقط یدونه وظیفه کارکردن و تامین مالی گذاشتن باقی مسیولیتای ریز درشت همههههه برعهده خانم هست واین مسیولیت ها اینقدر زیاد هست که خیلی خانم ها نمیتونن اونجور که میخوان کار کنن و به اهداف مالیشون برسن...همه جای دنیا حتی اگه خانم خانه دارم باشه همه اموال نصف میشه...وقتی چنین شرایطی درایران نیست پس عدالت و عقل سلیم حکم میکنه خانم مهریه خوب داشته باشه.....

یه فردی رو میشناسم فوت کردن بعد همه طلبکار ها ریختن تا اموالش رو پس بگیرن.خانمش مهربه کمی داشت الان بادوتا بچه کوچک مجبوره از صبح تاشب کارکنه ..خیلی تو فشارن .بچه ها مادرش احتیاج دارن ولی هیچوقت نیست ....اگه خانم مهریه خوبی داشت اول مهریه خانم رو میدادن بعد بدهی طلبکار

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

برابری باید در بستر عدالت و شرایط باشه وگرنه ظلم همه جانبه هست....تو کشوری که خانم حق کارو تخصیل و خ ...

ببینید من گفتم حقوق کامل داده بشه اونی که مربوط به مردهست مثل همین پنج  پنج حق ضمنه. پس نیاز نبود دوباره اشاره کنیدش.در مورد مساله کار هم اگربخوام واقع گرایانه بگم من مرد هم بین مردان دیگر اگربازدهیم کمتر باشه درشغلای سخت حقوق کمتری بهم میدن حتی دوستم که بناهست بازای تعداد کیسه سیمان جابجایی بین طبقات حقوق میگیره.این واقعیته که رینج شغلی شمابسیار کمتر از مرداست چون توانتون و بازدهیتون کمتره و این در طول زمان تاثیرشو گذاشته.ما انسانیم اما بالاخره موجودیم که برحسب توان سنجیده میشیم پذیرشش کاراشتباهیی نیست در حیوانات پذیرش این تفاوت ها غریزی هست در انسان یه چالش.منو خواهرم یزمان شاگرد تولیدی کیف بودیم در محیط یکسان من از ساعت۸ تا ساعت ۸شب به بعدش هم باشگاه داشتم.توان خواهرم از ۱ظهر به بعد تحلیل میرفت. بنظرتون انصاف بود برابری در حقوق و کار.خیلی از زنان اروپایی مشاغل سخت برابر مردان رو هم داارنداینو هم باید درنظر گرفت.ارث رو درست میگین اگر بقیه چیزا برابر باشه ارث هم باید نصف باشه.خداروشکر من بابام از دار دنیا یه ماشین کوچیکی داره و چیزی برای من باقی نمیزاره.

عزیزم وقتی خداحافظی کردین دیگه بهش پیام ندادین؟  وقتی برگشتن چطور توافق کردین؟ همون مهریه مورد ...

نه هیچی گوشسمو خاموش کردم یک ماه ارتباط نداشتیم بعدش رفته بود سراغ داییم که واسطه بشه داییمم گفته بود نه تو یبار زیر حرفت زدی مرد رپزای سخت نیستی چند بار سرذغ بابام و فامیلامون رفته بود دفعه اخر دیگه ناامید شد اومد سراغ خودم تو محل کارم رفتیم بیرون حرف زدیم کلی گریه و ناله و خرف که غلط کردم و ببخش و اینا بعدشم مجدد اومدن خونمون جلسه جنگ بود رسما کلی بحث و حرف و تیکه انداختن اخرش همسرم پاشد شیرینی و چای اورد گفت خودتون رو ادم بده نکنید من بمیرمم این دختر رو ول نمیکنم بابام گفت مردی برو راضیش کن کلا اختیار مهریه رو دادن دست خودم و همسرم یه ماه بعدشم عقد کردیم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببینید من گفتم حقوق کامل داده بشه اونی که مربوط به مردهست مثل همین پنج  پنج حق ضمنه. پس نیاز نب ...

مگه همه مردا کار یکسان میکنن؟؟؟پس اینهمه کارمند و...که هییییچ کار سخت جسمی نمیکنن چی؟؟معلم..استاد.کارمند.ربیسو...الان مثلا یه بساز بفروش انبوه ساز یدونه اجرم جابجا نمیکنه ولی درامد و سودش خیلیییییی بیشتر از بنا و کارگر هست!!!یچیز اظهر من اشمس هست اینکه ادما براساس روز بازوشون حقوق نمیگیرن...مخصوصا امروزه که فناوری و رباتیک و....هرروز داره بیشتر پیشرفت میکنه خیلی هاکارکردشون براساس توامندی ذهنشون هست مثلا برنامه نویس و مهندس و....

دراینده که رباتیک پیشرفت کنه همه کارای سخت جسمی رو اونا انجام میدن دیگه نیازی به انسان نیست...درکشورای پیشرفته الانم مثلا در بیمارستان  جابجایی مریض برعهده ربات ها هست....درکارخانه ها ربات ها کارای سنگین میکنن..خلاصه دنیای امروزتوانمندی بر اساس زور بازو تعریف نمیشه...

..درضمن خانم ها ضعیف نیستن فشاری که بدن خانم دربارداری و زایمان تحمل میکنه رو قوی ترین مردا هم نمی تونن تحمل کنن........

هم اینکه امروزه بخاطر لایف استایل بد و مواد غذایی هورمونی و...بدن انساها ضعیف شده یه زایمان به بدن خانم چنان ضربه ای میزنه که قدیم ها ده تا بچه میزد!!!

مسیله اصلی بحث حقوق انسانی هست که متاسفانه تو کشورما براساس جنسیت تعریف میشه...کشور ما همه امتیازاتی که به یه مرد بیکار داده رو به مردی که از صبح تاشب کارمیکنه هم داده...وزنی که از صبح تاشب کارمیکنه حقوق انسانیش از مرد بیکار معتاد کمتره!!!

مگه همه مردا کار یکسان میکنن؟؟؟پس اینهمه کارمند و...که هییییچ کار سخت جسمی نمیکنن چی؟؟معلم..استاد.کا ...

دقیقا گفتین تکنولوژی.. پس‌توجه میکنین چرا زنان گذشته های قدیم دم از برابری در کار نمیزدن؟؟آیا صد سال پیش کسی میگفت کار و حقوق برابر میخوام؟منم نگفتم کار مرد همش سخته. گفتم تنوع کار زیادی داره. سوال اینجاس ایا اون کارگر بنا یا کارگر مشاغل سخت میتونه بگه من کار نمیکنم چون سخته؟نه چون اگر کار نکنه هزینه های یک خونواده تامین نمیشه.نکتش اینجاس مرد مجبور به کاره اگر نتونه کار آسون انجام بده کار سخت انجام میده بلکا درآینده بتونه پس از گذر از مشکلات زندگی کار اسونتر گیر بیاد.هر اوستایی که مثال زدین اولش شاگردبوده.و بساز بفروشها ممکنه خیلیاشون دست به کاربودن و بعد قلق کارو فهمیدن و برای درآمدبهتر بساز بفروش شدند.هوش‌و توان مرد در کار بیشتره. الانو نبینین که یمقدار تکنولوژی خیلی کارارو راحت کرده قدیمو ببینین اونزمان چرا دم از برابری زده نمیشد. همین تکنولوژی امروزی برای ساخته شدن نیاز به کوره های ذوب آهن و اجری پزی و مواد اولیه ای داره با کار سخت در حرارت بالا.جاده ای که ساخته میشه تکنولوژی ای که مواد اولیش از معادن استخراج میشه. خونه ای که نیاز به مصالح آهن و سیمان ماسه و گردوخاک و مصائب دیگش. مسلما ما یه تعدادمون مدیرن یه تعدادمون نیروی کار.اما شما زنا فقط برابری رو در محصول تکنولوژی و سمت مدیریت میبینین