الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه اینا که میگن اگه پسر دوست داشته باشی دنباا ل مهریه نیستی نباید چشمت دنبال پول پسر مردم نبود وقتی نوبت پول خانم باشه کاملا تغییر موضع میدن!!!میگن زندگی من و تو نداره مثلا عیب نداره پول خونه ای که تو میدی بنام همسرت باشه نباید من و تو کرد😏😏تف تو شرف نداشته و افکار زن ستیزی شماها
🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
عجبببببب یعنی شما الان سند مدرک ارائه داده بودی 🤣 خودت شنیدی که پیغمبر اینا رو گفته بوده نه ؟ کس ...
الان شما هر توهینی و بی احترامی به مردابکنین من باید بپذیرم بنظرتون؟؟ حالا شماخودت چقدر حاضری تغییرکنی و دست از بدگویی از مردابرداری که من بفهمم زن بد تغییر میکنه؟بعدم تاریخ نوشته رو با یه تحقیق که نمیشه مقایسه کرد.برحسب تاریخ مستند من حرفی رو زدم ولی شما برحسب دیدگاه شخصیتون از مردا. میگن هیچ وقت با زنان وارد بحث نشو چون مسیر منطقو پیش نمیگیرن نمونش شما. اصلا مردا هم بدزنا همه خوب. همبنجا تموم بشه بحث. چون دنیای فکر شما غیرقابل تغییره.
پسرا خیلی پولکی شدن من ده ماهه نامزدم یهو زد زیر همه چی . شما هم بهم خورد
پسرا پولکی نشدن. قبلا صد تا سکه مهریه میکردن میشد صد میلیون. الان سکه دونه ای 32میلیونه.صدتاش میشه سه میلیارد و دویست. پول یه آپارتمان و ماشین نسبتا خوب. از کجا بیارن؟ پسر منم جایی که مهریه بالا خواسته باشن میاد بیرون. زیر بار نمیره. شما هم قبل از نامزدی حرفاتون را میزدین و مهریه را تعیین میکردین تا الان بعد از ده ماه به مشکل نخورید. اگر طرف پسندته، اگر خوبن، اگر مشکل اخلاقی نداشته بخاطر مهریه بهم نزنید. مهریه ضامن خوشبختی نیست
من مهریه ام یه سکه هستش 😊نه اینکه ارزشم پایین باشه نه ،اتفاقا عزت نفس بالای دارم ،و زندگی که نخواد پا بگیره ،با سکه و بی سکه فرقی نداره .
هر کاری باید دلی باشه .مغازه که نیست .ما ایرانیا دم از فرهنگ میزنیم ولی جای که به نفعمون نیست عرب میشیم ،مثل اروپاییها ،تو زندگی هر چی بدست اوردین، نصف نصف .مهریه چیه ،مگه والا میفروشیم