2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
برای منم چند روز پیش این اتفاق افتاد گفتن 14 تا  بعد قبول نکردن  و دیگه بهم پیام نداد ...

دقیقا درسته همسر منم واقعا منو میخاس پدر مادر من دنبال بهانه بودن مهریه بالا گفتن حتا چیزای علاوه بر اینم مهریم کردن چون واقعا میخاستن منو

استارتر من تاپیک رو کامل نخوندم ولی بنظرم شما غیر منطقی هستین.اون خونه مال پدر شوهرته!اون اقا احتمالا فرزندان دیگری هم داره،نمیشه ک حق اونارو مهریه شما بزنه!

اگه نامزد شما خودش خونه داشت ۱۰۰ درصد حق با شما بود،ولی الان اصلا منطقی نیست.

من اگه توی شرایط مشابه بودم بعنوان فرضا خواهر داماد نمیتونستم بپذیرم چیزی ک قراره ارثیه من باشه،مهریه ی دختر بشه ک تازه از راه رسیده و معلوم نیست چه اخلاق و رفتاری در اینده از خودش نشون میده.

شما میتونین تصنیف اموال بزنین،حق طلاق بگیرین و مقدار معقولی سکه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن اصلا مهریه درست نیس

ابن اطرافم اکثرن مهریه ۳۰ تااینامیزنن

ولی از طرفیم حق طلاق رو خانم میگیره شما میتونی حق طلاق بخای حق مسکن کار تحصیل..

جراهمه کلیک مییکنن رو مهریه توایران.. نمیشه بگی اون خیسیسه کم میخادبزنه چون خودت دنبال مهریه ایی یعنی دنبال معامله..سکه پوله دیگ

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
عزیزم نمیخام از خودم تعریف کنم   من نامزدم که بودم خواستگار داشتم  از همه لحاظ ازش ...

فداسرت مهم اینه یه سالت نشد ده سال و بیشتر...

همین اول کار شناختیش نه داخل زندگی باید از خدا ممنون باشی فدات شم که خدا اونو لایق تو ندونست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  

به نظرم خواسته تون معقول نیست ده تا سکه هم کمه الان دخترا تا میگی بالا چشمت ابرو طلاق میخوان و مهریه رو به چشم تامین زندگی میبینن و میخوان تا آخر عمر تامین بشن من خودم خیلی مشکلات داشتم ولی طلاق نگرفتم مهریم هم خیلی بالاست اما دخترای آلان صبور نیستن باهر مشکلی حرف طلاق میزنن

پسرا خیلی پولکی شدن  من ده ماهه نامزدم  یهو زد زیر همه چی . شما هم بهم خورد

چطور نامزدید و الان بحث مهریه رو تازه پیش کشیدید؟

وقتی دو طرف انقدر رو مواضعتون اصرار دارید بهتر نبود همون ده ماه پیش توافق انجام میشد بعد نامزد میکردید؟ 

این حرف قانونا غلطه حق طلاق برای زنم هست اگه مهریه نخواد نذارین گولتون بزنن مهریه کم و حق طلاق

حق طلاق برای زن فقط تو‌اون شرایط عقدنامه هست و‌قاضی دستش بازه انقد اذیت می کنه که زن خسته میشه 

حق طلاق محضریه جدا با تایید وکیل درسته 

خیلی خنده داره که خیلیا فکر میکنن شوهراشون یا شوهر آینده شون به خاطر مهریه باهاشون راه میان و دوستشون خواهند داشت یا از خونه نمیندازنشون بیرون که هیچم اینطور نیست مهریه هیچ وقت هیچ جایی خوشبختی نمیاره الان طرف بخواد زنش رو طلاق رو بده از خیلی قبل برنامه ریزی میکنه و خونه و ماشین و هرچی داره به نام پدر و مادرش میکنه و میره دادگاه میگه هیچی ندارم دادگاه هم براش قسط بندی میکنه سالی یک سکه یا نهایت دوتا سکه به زنش بده تازه همون سالی یک سکه رو هم نمیدن و زنه باید هی بره دادگاه شکایت کنه هی پول وکیل بده هی بره و بیاد تا همون سالی یک سکه رو بگیره که در نهایت اکثر خانوم ها میگن مهرم حلال جونم آزاد و یا بچه هاشون رو در قبال مهریه میگیرن پس در واقع و در عمل مهریه چیز بیخودی هست 

الان خارجی ها مهریه ندارن خوشبخت نیستن ؟ مهم اینه در کنار هم خوشبخت باشین و اگر روزی حس کردین دیگه خوشبخت نیستین بدون دعوا و درگیری از اون زندگی خارج بشین اینقدر قوی و مستقل باشین دستتون توی جیب خودتون باشه و آویزون این شوهرهای از خودراضی نباشین که به خاطر سیر شدن شکمتون یا سقف بالای سرتون مجبور باشین آویزون این مردها بشین و یه عمر تحملشون کنین و عذاب بکشین و طلاق نگیرین

الان خداروشکر دوره و زمونه خیلی عوض شده و طرز فکرها خیلی تغییر کرده خیلی از دخترا مهریه نمیگیرن و به جاش حق طلاق حق مسکن( یعنی اینکه محل زندگی کجا باشه ) حق حضانت بچه حق کار حق تحصیل حق خروج از کشور بدون اجازه شوهر و  خیلی حق های دیگه رو میگیرن که به نظرم این خیلی منطقی تر و به صرفه تر هست برای یه خانوم 

وقتی دونفر ازدواج میکنن قرار نیست از هم پول بچاپن یا خرید و فروش کنن قراره یه زندگی رو با هم شروع کنن با عشق شروع کنن حالا اگر زندگیه موفقی داشتن که چه بهتر ولی اگر یک درصد به اون زندگی که میخواستن نرسیدن و همه راه ها رو رفتن و نشد مثل آدم از هم جدا شن و در این جدایی هردوطرف ضرر کردن هردو احساس هاشون رو هردو عمرشون هردو اعصاب و روانشون رو هردو زندگیشون رو گذاشتن و باختن و هردو ضربه خوردن شکست خوردن قرار نیست تاوانش رو فقط یک نفر پس بده خیلی وقتها آقا مقصر هست خیلی وقتها هم خانم مقصر هست کاری به مقصرش ندارم وقتی یه زندگی به پایانش رسیده و نمیشه زندگی کرد بهتره هرچه زودتر با کمترین آسیب هردونفر جدا بشن

خودتون رو بزاین جای یه پسر شما خودتون حاضرین مثلا 200 تا سکه یعنی 6 میلیارد تومن مهریه دختری کنین که نمیدونین زن زندگی هست یا نه نمیدونین میتونین باهاش خوشبخت بشین یا نه نمیدونین زیر یه سقف هم براتون همونقدر عاشقانه و منطقی هست که توی دوستی هست یا نه چون خیلی از دختر ها و حتی پسرها همینکه عقد کردن و خرشون از پل گذشت دیگه خیالشون راحت میشه و رنگ عوض میکنن و تغییر میکنن مگه سرمایه یه پسر چقدر هست که اینهمه مهریه بزاره و حتی فکر کنین با کلی بدبختی و زحمت و هم سرمایه داره ولی چرا باید سرمایه ای که با زحمت و تلاش بدست آورده همه رو یهو بده به دختری که معلوم نیست با هم بسازن و زندگیه خوبی دارن یا نه 

بله عزیزم . خیلی طرف خانوادشه  همه دارن بهشون میگن اشتباه میکنین ولی حرف حرف خودشونه

یعنی برای دخترشون هم نظرشان اینه ک مهریه نگیرن و نگرفتن 

صددرصد اینطور نیست تا ب عروس میرسن زورشون میاد ولی دنیا رو برای دخترای تحفه خودشون می‌خوان

خدایا شکرت ...

خداروشکر عشقم 

همهزندگیا بالا پایین داره. خانواده شوهر منم اومدن گفتن ۴۰۰ تا. در حالیکه ما فامیلیم و مهریه خواهرشوهرم ۸۰۰ تا بود دو سال قبل من. تو رسم ما بله برون داماد نمیارن. زنگ زدم بهش گفتم ۱۰۰۰ تا.قبول میکنی بکن نمیکنی زنگ بزن بگو پاشن .

اونم گف تو بگو ۲۰۰۰ تا

زنگ زد به شوهر خواهرش . پدرم گفت من حرفی ندارم من شروط رو میخوام. دخترم راضی نیس. دوتا بزرگتر اومدن ب ۹۰۰ تا راضیم کردن.

این وسط پسر باید حداقل به زبون بگه هرقدر میخوای مهریه بزار! بقیه طبیعیه کم بگن. واقعا طبیعیه.

همین الانش ب جز درمورد خیانت اصلا ب خودم اجازه گرفتن مهریه و استفاده از شروط رو نمیدم. همون اول کار گفتم. هر کار کنی معتاد شیی! زندان بری! هر چی ! این مهر رو نمیگیرم. اما اگ خیانت کنی کفش آهنی میپوشم به خاک سیاه مینشونمت. چهارسال عاشقم بود و قبول کرد. شروط رو هم پدرم گفت نده دختر نمیدم. درس و طلاق

آینده زندگی ها معلوم نیس. اول کار کم بزارن ادم احساس میکنه میخواد زود بزارتم کنار و ....

فقط چون تنوع طلبن میخوان زود زود تعویض کنن

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
آخه بدیش اینه خاضر نیست حق طلاق ب اسی بده 

باید برا خودش ارزش قائل بشه خواست بیاد نخواست دوستش هم داشته باشه باید دندون لق رو کشید همونجا درد داره ولی نکشه تا آخر عمر درد داره

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خیلی خنده داره که خیلیا فکر میکنن شوهراشون یا شوهر آینده شون به خاطر مهریه باهاشون راه میان و دوستشو ...

عزیزم قوانین ایران متاسفانه بسیار زن ستیز هست. هیچ عقل سلیمی مهریه رو در شان زن نمیدونه. اما برو قوانین ارث رو برای زن بخون و ببین چقدر اوضاع خیته

فکرشو بکن یه زن ده سال با مردی زندگی کرده و پا به پاش زحمت کشیده و میزنه و خدای نکرده اون آقا فوت میشه! اگه زن مهریه داشته باشه معادل مهریه از ارث سهمش میشه و اگه نداشته باشه و فرزند پسر هم نداشته باشه انگار هیچ زحمتی توی اون زندگی نکشیده! قانون سمت پدر و مادر اون آقا هست 

قوانین دقیقشو و اینکه چقدر به اون زن تعلق میگیره نمیدونم که بیام اینجا قاطع بنویسم اما خییییلی به ضرر زن هست

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی