2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گفت طرف خانوادمم و رو حرف باباش حرف نمیزنه

به نظرت کسی که از الان قدرت تصمیم گیری نداره وخانوادش روش سلطه دارند در آینده به درد زندگی میخوره؟(البته من تو زندگی شما نیستم و شرایط شما رو نمی‌دونم)

ببین به نظر من قیدشو بزن

الان دیگه مراسم بخاطر مهریه به هم خورده خوب نیست دوباره برگردی و باهاشون چشم تو چشم بشی

تا آخر عمر بهت میگن یادته بخاطر مهریه بهم خورد ولی بعدش شما کوتاه اومدید؟ فکر میکنن هلاک پسرشونی که کوتاه اومدی

بدون اینکه به پسره بگی به بابات بگو پشیمون شدی زنگ بزنه بهشون بگه دیگه پیگیری نکنن پسره رو هم بلاک کن چون پسری که همونجا عرضه حل کردن نداشته باشه به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره و فردا فقط به حرف خانوادش میخواد گوش کنه چون علنا بهت گفته طرف خانوادشه یعنی عقلش دست خانوادشه

بذار بفهمن عاقبت منم منم کردن چیه مطمئن باش موردای بهتری پیدا میشه برات

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

سلام من چندصفحه ی اول رو خوندم فقط

میخوام بهت بگم منم دقیقا همین مشکل رو داشتم

خانواده ی همسرم میگفتن یا مهریه ی کم یا باید تعهد بده که ازش نمیگیره هیچ وقت

بابام خدابیامرز خیلی ناراحت شد گفت مگه بچه بازیه اومد تو اتاق بهم گفت اینارو میندازم بیرون ولی بفهمم یبار دیگه با هم حرف زدین توروهم ازخونه میندازم بیرون😥

خانواده ی همسرم سرهمین بحثا کوتاه نیومدن و قهرکردن رفتن ولی همسرم موند هرچی بهش،گفتن بیا بریم گفت نه نمیام😄

باورم نمیشد مونده بود

دوست بابام بردش تو حیاط باهاش حرف زد گفت خیلی خوشم اومد موندی پای عشقت شک نکن دختر خوبی انتخاب کردی وفلان شوهرم گفت بخاطر همین میخوامش ومهریه هم هرچی بگن قبوله ۵۰۰ تا بود

خلاصه به بابام گفت فقط دیگه ازین به بعد یوقت بهم نگی توفلان مراسمت چرا خانواده ت نیستن من خودمم خانواده ای ندارم و....الان ده سال میگذره ودوتام بچه دارم😄

اگر پسری دختری رو بخواد غیر ممکنه کوتاه بیاد

خودش چی‌؟ 

خودشم میگه ده تا ؟ یا فرقی نداره براش

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
هیچ دختری که به قصد گرفتن مهریه ازدواج نمیکنه اما پسری که میگه فقط ده تا سکه ینی من میخوام بعدا بدون ...

هیچ پسری مهریه پایین رو به قصد طلاق دادن نمی خواد ، اما در شرایط امروزه که یک سوم ازدواجا به طلاق منجر میشه ، منطق پسر حکم می کنه خودشو در دردسر نندازه ، چون مهریه زیاد اوتو از زندگی کردن میندازه .....جمله اول هم اشتباهه ، بعضی دخترا به قصد گرفتن مهریه ازدواج می کنن خودم نمونش رو دیدم 

پسر هستم...« به یاد داشته باشید که تنها راهی که می‌توانید به طور کامل از عشق در زندگی لذت ببرید این است که تصمیم بگیرید به چیزی «مهم‌تر از عشق» در زندگی‌تان بپردازید »
اگه مجردی  ببین داداش داره شوهر دوستت😂

بله داره ولی دوستم تورش کرده😂

خانواده پسره هم اوپن دیگه مامانش و داداشش و زن داداشش میدونن اینا باهمن 

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

استارتر جان حالا شما با هم دوست بودید و با علاقه دارید ازدواج می کنید 

برادر من سنش بالا بود چند سال پیش سنتی ازدواج کرد قبلش خیلی تردید داشت هی می گفت من یجورم زوده ما هم احمق هی گفتیم نه ازدواج می کنی درست میشه اینا طبیعیه قبل ازدواج 

خلاصه اصرار داشت فقط 14 تا سکه ما هم مخشو زدیم که نه درست نیست بیا 80 تا سکه بذار دختر مردم گناه داره البته مطلقه هم بود خانوم برادر من ازد.واج اولش و خداشاهده اینا اصلا برا ما مهم نبود می گفتیم خودش خوشش اومده بره زندگیشو کنه سنی ازش گذشته 

خلاصه که بعد چند روز از عقد داداشم می گفت نمی تونم اصلا هیچ حسی بهش داشته باشم به دلم نمی شینه و اینحرفا کلی روانشناس و روانپزشک و اینا فرستادیمش خلاصه گفت نمی خوام که نمی خوام الان دارن طلاق می گیرن دختره هم هر چی باهاش وکیل صحبت کرد بیا نصف مهریه رو بگیر طلاق بگیر قبول نکرد گفت تا سکه آخر می خوام 

الان جریان داداشم شدم یک غصه برای ما و مامان طفلکم 

عزیزم خلاصش بگم هم مهریه زیاد درست نیست هم پسری که دنبال مهریه کمه البته همه نه ها تردید داره برا ازدواج داره راه طلاق گرفتنش رو هموار می کنه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

عزیزم ببخش این حرفو میزنم ،اونا دلشون راضی ب وصلت نیس ایناهمش بهونس،درثانی پسره هیچی نشده تورو فدای خانوادش کرده و گفته حرف حرف اوناس،پس ارزش زندگی نداره ببوس بذارش کنار.

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...