2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
من مهریم سال ۹۴ ۱۰۰م پوله😐😐😐فقط وفقط .شهرستان ما پول میزنن برا مهریه  بعد ما ۱۴سکه هم نوشت ...

عجبااا مامان منم میگه همون ۱۱۴ تا خوبه که همون اول میدیم به خانواده دختر که چیزی گردنمون نباشه منم گفتم برا عروس خودت نگه دار این توصیه ها رو من از عدد ۱۱۴ بدم میاد😐☻

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق بجاش خوبه ولی نه در مقایسه با مهریه. فکر کن مرد بره چهارتا زن عقدی بگیره تو فقط میخوای حق طل ...

خب مهریه رو نمیدن کردن سالی یه سکه 

اینجوری تو فکر میکنی شکست روحیت جبران میشه یا انتقام خاصی گرفتی؟ 

من خودم بدون حقوق ازدواج نمیکنم چون این حداقل برابریه 

مگه یکی حق تنصیف بگیره میگن اون بهتره باز

یک عدد چپی 

عزیزم من مهریه ام ۱۴ تا سکه هست و اینجوری ک شما میگین اصلا نیست الان ۶ساله ازدواج کردیم و واقعا هیچ ...

چون شوهر شما خوبه خداروشکر عزیزم 

ولی فردا یه خانم وارد زندگی شد و شوهرش خوب نبود 

باید یه پشوانه ای داشته باشه

خونه هم به عروس میدن اینجا  اونو که گفتن ابدا  

ببين عزيزم 

اگر كسى اينقدر مرد باشه و محكم كه سر هر چالشي مثل مهريه نخواد جا بزنه تو اين شرايط نميره قايم بشه و هيچ خبرى ازش نباشه

وقتي اينجورى 

يا دوستت نداشته

يا از خودش اراده و اختيار نداره

و

يا ....

اين مرد محكمى واسه تكيه گاه نيست

همین مهریه باعث میشه مرد یه ذره چشمش بترسه و فردا زن فوری بیرون نندازه . 

ن بابا عزیزم این مال قبل بود 

الان هزارتا سکه ام مهریت باشه خدایی نکرده کار ب طلاق بکشه سالی ی ربع سکه مرد میده بعد مگه آدم هزارسال زندست ک سالی تازه ی دونه ربع سکه بگیره

حالا هر چقدر دوس داشتی مهریه بگو ولی مهمتر از مهریه انتخاب خیلی درسته طرف خیانت کار نباشه اعتیاد و نمیدونم کاری باشه بد دل نباشه و هزاران چیز دیگه ک توی زندگی امنیت و آرامش داشته باشی ن اینکه بگی مهریه بالا تضمین زندگیه چون اصلا اینجور نیست 

خدایی نکرده گیر آدم بد بیفتی ی کاری میکنه تازه ی چیزی دستی بدی ک  طلاقت بده و راحت شی

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
عزیزم نصف خونه خیلی خوبه  بهتر از سکه س . انشاله خوشبخت بشی گلم

مرسی عزیزم .....ولی نزار حرف اونا بشه ‌....اینجوری که میگی شوهرت خیلی از خودش ریشو شونه نداره ....زندگی با مردی که استقلال نداره خیلی بده .....عین جهنمه تمومش کن تورو خدا ......پسر عموی منم از مامانش می‌ترسه ...یه شب میخاسته بره خونه پدر زنش چون زنش تنها بوده  زن عموم نزاشته بره و زنش ازون ور تا صب تو خونه تنها بوده ...... الانم میخان جداشن ....پسر عموم خیلی زنشو دوس داره ولی مادرش شارلاتانش نمیزاره باهم خوب باشن .....مهریه شم حدود ۱ و نیم میلیارده ولی گف هیچی نمیخام فقط گم شه از جلوم بچه ننه

چون شوهر شما خوبه خداروشکر عزیزم  ولی فردا یه خانم وارد زندگی شد و شوهرش خوب نبود  باید ...

بابا همون بهتر این رفت معلومه تو رو نمیخواد یادمه یه نفر مهریه بالا گرفتن واسش و تازه علاوه بر اون طلا هم خواستن بعد وسط خواستگاری حالا خانواده پسر میگفتن نه خانواده دختر کوتاه نمیومدن و پسره تو یه حرکت پاشد گفت اقا یه لحظه به ما اجازه بدین دست دختره رو گرفت رفتن تو اتاق بعد اومدن بیرون گفت اقا شما بنویسید من قبول میکنم گردن من 

چون شوهر شما خوبه خداروشکر عزیزم  ولی فردا یه خانم وارد زندگی شد و شوهرش خوب نبود  باید ...

آخه میدونی بدبختی اینجاست ک الان مثل قبل نیست پرداخت مهریه شده سالی ی دونه ربع سکه

انشالله همه جوونا تو انتخابشون دقت کنن عجله نکنن کلی برن و بیان تا انتخاب درست کنن چون واقعا زندگی مشترک خیلی بالا پایین داره قشنگ هندونه بستس

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
اونو که اصلاا

ببینید بچه ها همین ک مردا بحث حق طلاق میشه میگن  عمراااا و اینجوری ان یعنی خیلی چیز خوبیه حتی قشر روشنفکر و پولدار(یکی از اشناهامون مثلا🤪) زیر بارش نمیرن اولین نشونه اینکه داری با یه آدم زندگی میکنیه اصلا

یک عدد چپی 

مرسی عزیزم .....ولی نزار حرف اونا بشه ‌....اینجوری که میگی شوهرت خیلی از خودش ریشو شونه نداره ....زن ...

بله درسته خیلی سخته با آدم وابسته زندگی کرد 

اگه کوتاه میومدم زنش میشدم 

تا آخر عمر باید کوتاه میومدم 

بله عزیزم  درسته استقلال و اراده نداره

حالا اسی یه چیزی اشنای یکی از دوستای من ازدواج کرده بعد بابای دختره گفت یه سکه بابای پسره گفت نه ۱۴ سکه و یه اپارتمان ۱۵۰ متری  و سفر دو هفته ای به هلند😂