2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
اخه ۱۰تاخیلی ظلمه...🙃

یه جور توافقه دیگه ،،،هر کدوم میتونن قبول نکنن ،،،اینقدر زوج هست که فامیل بودن اما واسه مهریه پدر طرف و دراورد،یکی از فامیلامون اون موقع که کرونا تازه اومده بود خیلی آدم میکشت ،پسره و انداخت زندون واسه مهریه تو زندان کرونا گرفت فرتادنش خونه ،بابای پسره کرونا رو ازش گرفت مرد ،پسر هم نود درصد ریه اش و گرفت اما زنده ست ،،،تهش عروس به جا شرمندگی دوباره رفت شکایت کرد که مغازه باباش که مرده رو بفروشم مهر من و بدن ،،،،همین قدر وقیح و کثیف

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطورم هست . اون گفت مگه بابات منو قبول نداره که مهریه میخاد  گفتم تو مگه منو قبول نداری که ...

عزیزم بخواد از رو قران و اهل بیت جلو بره که باید مثل حضرت علی دارو ندارشو مهر کنه 

اون زمان دارو ندار امام علی زره اش بود شوهر شما حاضره خونه ای که باباش میگه مال پسرمه رو کلشو به نامت کنه؟ 

بعدم 10 تا واقعا کمه پول یه پراید نو هم نیست 

الان تو شهر ما با 300 تومن اونم یه جا میشه یه خونه 70 متری تو یه محله متوسط به پایین گرفت تازه میگم یه جا نه مهریه ای که قرون قرون میدن 

خیلی وقتا مهریه برای نجات زن از زندگیه

اشنای ما شوهرش معتاد بود شبا توهم میزد میخواست چاقو بزنه هرروز کتک کاری بود 

با همون مهریه خودشو بچشو نجات داد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شمابه اون واسطه چی میگین؟

اومد یه بار به خود من گفت با بابات حرف بزن راضیش من 

گفتم کاری از دست من بر نمیاد 

و گفت نامزدم ناراحته 

گفتم ناراحته درسته ولی لحنش اصلا درست نیس .

گفتم که بفهمه با این اخلاقش 

نمیدونم کاری بکنم حتی اگه میتونستم 

به خانواده مم واسط میگه 

پدرش راضی نمیشه 

شما راضی بشین

بعدش شما قبول کردین؟ 

اهان منظورتون عندالاستطاعه بودنه 

عزیزم توضیح دادم تو پستهای بعدی که من قبول نکردم و گفتم عقد به هم میزنم و همون موقع همسرم هم به عاقد گفت همون عندالمطالبه بنویسید 

باور کن تو خود منی😃منم هه میکرد مث دختری ی سری بش کفتم قهر ناز کردن مال دختراست ن مردا. مادرش ایطور ...

آره دقیقا 

منم همینو بهش گفتم 

حتی رو شوخی گفتم جامون عوض شده انگار من مردم 

من باید بیام تورو بگیرم😂

آره زود بدعادت میشن